Her Türlü Hastalığa Şifa! 5000 Yıllık Bu Tibet Tarifiyle Hastalıklarınızı İyileştirin!

Bir Tibet manastırında 5.000 yıl öncesine ait eski bir tarif keşfedildi. Çok çeşitli tıbbi durumları etkili bir şekilde tedavi etme gücüne sahip bu tarif sadece kamubulteni.com'da...

Her Türlü Hastalığa Şifa! 5000 Yıllık Bu Tibet Tarifiyle Hastalıklarınızı İyileştirin!

Sizi rahatsız edebilecek çeşitli rahatsızlıkları tedavi etmek için ihtiyacınız olan tek şey, haberimizde belirtilen karışımdan günde bir kez birkaç damla almanız.

5.000 Yıllık Bu Güçlü Tibet Tarifiyle Çeşitli Hastalıkları İyileştirin

Bu eski Tibet tarifinin sunabileceği pek çok şeye hızlıca bir göz atalım:

. Damarların iç duvarlarında plak ve kolesterol birikmesiyle karakterize edilen ve kanın normal akışını engelleyen bir durum olan aterosklerozu tedavi ettiği kanıtlanmıştır.

. Tarif, geleneksel şifacılar tarafından, kişinin kardiyovasküler hastalığa yakalanma riskini önemli ölçüde artırabilecek bir sorun olan yüksek tansiyondan muzdarip insanlara verildi.

. Pek çoğu, yalnızca söz konusu Tibet gizli tarifini alarak soğuk algınlığı, öksürük, astım, kronik obstrüktif akciğer hastalığı (KOAH) ve akciğer kanseri gibi çeşitli solunum problemlerinden kurtuldu.

. Yüz kemiklerindeki (sinüsler) içi boş alanların astarının enfekte olduğu ve iltihaplandığı bir durum olan sinüzitli kişiler için idealdir.

. Pek çok insan, ağrılı, şişmiş ve sert eklemler gibi artrit ve romatizmanın çeşitli belirti ve semptomlarından en üst düzeyde rahatlama sağlamak için de aldı.

. Bu Tibet iksirinin, tıp dünyasında gastrit olarak bilinen mide zarının iltihaplanmasına ve tahrişine karşı da oldukça etkili olduğu bilinmektedir.

. Pek çok erkek, sadece bu tarifi alarak iktidarsızlıktan kurtulmayı başardı, böylece çeşitli yan etkilere neden olan pahalı ilaçlar kullanmadan sağlıklı cinsel yaşamlarını yeniden kazanmalarını sağladı.

. İstenmeyen kilolardan kurtulmak isteyenler için uygundur, çünkü metabolizmayı hızlandırmaya ve yağ hücrelerinin yakılmasını daha verimli hale getirmeye yardımcı olduğu kanıtlanmıştır

. Metabolizmayı uyardığı için kendini sürekli halsiz ve yorgun hisseden kişiler için de idealdir, vücutlarının daha verimli yakıt üretmesini sağlar.

. Tarif, sağlıklı görme ve işitme duyusunu yeniden kazanması gerekenler için mükemmeldir.

Binlerce yıl öncesine dayanan bu Tibet tarifinin birçok sağlık yararına hayran kaldınız mı? Şimdi çok basit tarife bir göz atmamızın zamanı geldi. İşte burada:

İçindekiler:

  • 350 gram çiğ sarımsak
  • 200 mililitre rom veya alkol (benzalkonyum klorür veya metanol içermediğinden emin olun)

Prosedür:

  1. Sarımsağı soyun.
  2. Doğrayın onları.
  3. Sterilize edilmiş bir cam kavanoza koyun.
  4. Cam kavanozu alkolle doldurun.
  5. 10 günün geçmesine izin verin.
  6. Daha sonra süzün ve sıvıyı tekrar cam kavanoza koyun.
  7. Bir iki gün buzdolabında bekletin.

Bu 5.000 yıllık Tibet tarifini yapmak işte bu kadar kolay! Buna rağmen ortaya çıkan iksir, bir dizi sağlık sorununu iyileştirecek kadar güçlüdür. İnanılmaz faydalardan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey, kahvaltı ve öğle yemeğinizi yemeden önce bir bardak suya bir damla damlatmak ve içmek. Akşam yemeğinizi yemeden önce 2 damla bir bardak su için. Bu arada, bu tarif, 12 gün boyunca iyi gelen, hastalıklarla savaşan bir iksir niteliğinde.

Gördüğünüz gibi ana malzeme sarımsak. Sarımsağın sayısız sağlık yararı nedeniyle saygı duyulan bir bitki olduğu bir sır değil. Bazıları şunları içerir:

Yüksek tansiyonun düzenlenmesi.
Düşük kolesterol seviyeleri ve kardiyovasküler hastalık riski.
Çeşitli bakteriyel, viral ve mantar enfeksiyonlarından kurtulma.
Alzheimer hastalığı ve bunamanın önlenmesi.
Vücuttaki zehirli kimyasalların nötralizasyonu.
Daha güçlü ve sağlıklı kemikler.