Her sabah limonlu su içenler bayram edecek! Canan Karatay kimsenin bilmediği limonlu su sırrını verdi

Diyetlerin en büyük destekçisi olduğu herkes tarafından biliniyordu. Metabolizmayı hızlandırması ve yağ yakımını sağlaması nedeniyle bir çok kişi tarafından tüketilen limonlu suyu Canan Karatay'da öneriyor. İşte Canan Karatay'ın limonlu su üzerindeki görüşleri ve diğer faydaları haberimizin devamında.

Her sabah limonlu su içenler bayram edecek! Canan Karatay kimsenin bilmediği limonlu su sırrını verdi

Kilo verme sürecinde pek çok kişi limonludan faydalanıyor. Canan Karatay yaptığı açıklamada limonlu suyun aktif bağırsak fonksiyonuna yardımcı olduğunu söyledi. Ayrıca sindirime de yardımcı olduğunu belirtiyor.

limonlu su

Canan Karatay Limonlu Su Öneriyor

Canan Karatay konuşmasında limonlu su içilmesi gerektiği önerisinde bulundu. Hatta Canan Karatay limonlu su içmenin bağırsakların aktif çalışmasına ve sindirime yardımcı olduğunu söyledi. Ek olarak düzenli tüketimin yağ yakımını hızlandırdığını belirtti.

Canan Karatay, limonlu suyu sabahları aç karnına içildiğinde zayıflatıcı etkisi  olduğu ve biriken ödemin idrar olarak atılmasına yardımcı olarak kilo verme hedefine ulaşılmasını sağladığını söyledi.

Canan Karatay, limonlu suyun metabolizmayı hızlandırdığını ve fazla yağlardan kurtulmaya yardımcı olduğunun önemli üzerinde durdu ve  Canan Karatay içeceğin sağlık açısından diğer faydalarını da açıkladı. 

limonlu su

Limonlu Suyun Diğer Faydaları

  • Sindirim sistemini düzenler
  • Bağışıklık sistemini kuvvetlendirir
  • İdrar yolu enfeksiyonlarında güçlü bir idrar söktürücüdür
  • Toksinlerin atılmasına destek olur

Limonlu suyun faydalarından yararlanmak için dikkatli olunmalıdır. Sabahları aç karnına bir bardak içilmesi tavsiye edilir.

Not: Alerjisi veya diğer sağlık sorunları olan kişilerin içmeden önce bir uzmana danışması tavsiye edilir.