Güzellik merkezleri iflas edecek! Bu maske ciltteki lekeyi, siyah noktayı silip süpürüyor

Evde doğal cilt bakımı yaparak cilt sorunlarınızla baş edebilirsiniz....

Güzellik merkezleri iflas edecek! Bu maske ciltteki lekeyi, siyah noktayı silip süpürüyor

5 DAKİKADA CİLT BAKIMI… BU ÜRÜN RESMEN MUCİZE..

Evde doğal cilt bakımı yapmak güzellik salonlarına göre oldukça uygun ve avantajlı olabiliyor. Evde uygulanabilecek cilt bakımlarından biri olan limonda cilt güzelliğinizi yeniden ortaya çıkaracak. C vitamini kaynağı olan limon cildi beslediği gibi aynı zamanda hücrelerin genleşmesini de sağlıyor. Limon, ciltte oluşan akne, sivilce, siyah nokta gibi bir çok cilt sorununda oldukça etkili yöntemlerden biridir. Cilt sağlığı için de oldukça faydalı bir ürün olan limon cildin parlamasını ve aydınlanmasını sağlıyor. İşte limon ile yapılabilecek cilt maskesi….

cilt

Limon bu güne kadar sayısız faydası olan bir üründür. Tüketildiğinde bağışıklığı kuvvetlendirmesi ile tanınan limon cilt bakımında da oldukça etkilidir. Cilde doğal bir parlaklık sağlaması ve lekelerin görünümünü azaltması ile limon bir çok cilt sorununa fayda sağlayabilir.

LİMON CİLT TONUNU EŞİTLEMEDE YARDIMCI OLUR

Cildiniz matlaştı ve eskisi gibi aydınlık değil ise limondan yardım alabilirsiniz. Limon cildinizin parlamasını ve canlanmasını sağlayacaktır. Limon içerisindeki C vitamini sayesince cilt lekelerinin oluşumunu engeller ve koyu lekelerin açılmasını sağlar.

Sabah yüzünüzü yıkadığınız suya birkaç dama limon damlatarak cilt tonunuzun eşitlenmesine katkıda bulunabilirsiniz.

SİVİLCELERİ YOK EDİYOR….

Limon ciltteki akne, sivilce ve siyah noktalarında korkulu rüyasıdır. Limon cildin yağ üretimini dengede tutmaya yarar ve Gözeneklerin tıkanmasını engelleyerek siyah noktaları cildinizden uzak tutar. Siyah noktalar için limonu;

Bir parça pamuğa bir kaç damla limon suyu sıkın ve uyumadan önce tonik olarakcildinize uygulayın. Siyah noktalar için ise yarım limon suyunu bal ile karıştırıp siyah noktalı bölgeye sürüp 5 dakika sonra su ise durulayın. Sivilceler için limon;

Gece yatmadan önce akneli cildinize limon sürebilirsiniz sabah uyandığınızda sivilcelerinizin söndüğünü göreceksiniz.

LİMON İLE ÖLÜ HÜCRELERİ TEMİZLEYİN

Cildi ölü hücrelerden arındırmak için peeling kaçınılmazdır. Limon ile sizde güzel bir peeling hazırlayabilirsiniz. Yarım limonun üzerine toz şekeri sürüp cildinize bununla masaj yapın. Şekerin tanecikli yapısı peeling özelliği ile cildin ölü hücrelerden arınmasını sağlarken limonda ölü derileri temizleyecektir. Bunu hafta da bir ya da iki kez uyguya bilirsiniz.