Güne 2 malzemeli bu karışımı içerek başlayanlar enerji patlaması yaşıyor!

Sağlıklı bir yaşam için önemli olan şeyin su olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Bu nedenle mümkün olduğu kadar çok su içmeye çalışın. Çantanızda veya masanızda mutlaka yanınızda bir su şişesi bulundurun.

Güne 2 malzemeli bu karışımı içerek başlayanlar enerji patlaması yaşıyor!

Eğer işiniz hafta boyunca saatlerce masa başında oturmanızı gerektiriyorsa, mümkün olduğunca iş dışında yürümeyi düşünün. Sabah erkenden kalkın ve yürüyüşe çıkın. Hafta içi yürüyüşe çıkma fırsatınız yoksa hafta sonu yürüyüşe çıkmayı unutmayın. Yürüyüş konsantrasyonunuzu artırır ve kilo vermenize yardımcı olur.

Soğuk bir kış gününde soğuk duş almak aslında zor olabilir ancak faydalı olabileceğini unutmayın. Soğuk su vücuttaki kan dolaşımını artırır, gözenekleri küçültür, alerjileri ve cilt kızarıklığını azaltır.

Güne 2 malzemeli bu karışımı içerek başlayanlar enerji patlaması yaşıyor

Telefonunuzda Instagram veya Twitter'da vakit geçirmek yerine yatmadan önce kitap okumayı deneyin. Bu daha faydalıdır ve güne daha zinde ve rahat başlamanızı sağlar.

Sabah uyandığınızda limonlu sıcak su tüketerek güne başlayın. Kaynar su sindirim sistemini desteklerken limon pH'ın dengelenmesine yardımcı olur.