Estetik işleme lüzum yok! Yüzdeki tüm kırışıklıkları tek damlasıyla ütü gibi açıyor

Göz çevrelerinde kırışıklık olanlar için estetik derdi olmadan çözüm önerileri geldi. Göz çevresi kırışıklığını önlemek için genç yaşlardan itibaren göz çevrelerine gereken yöntemler haberimizde.

Estetik işleme lüzum yok! Yüzdeki tüm kırışıklıkları tek damlasıyla ütü gibi açıyor

Göz çevrelerindeki kırışıklıklar yaşınızı ortaya koyarken cildinizin bakımını önemsediğiniz kadar göç çevresi bakımından önemsenerek göz çevresi hassas bölgedir. Göz çevresinde zamanla oluşan kırışıklıklar cildin elastikiyetini kaybetmesi sunucu oluşur.

Elastikiyet kaybı yaşlanma belirtisi olurken göz çevresindeki kırışıklıklar aşırı mimik yapmanızın engellerken göz çevresinin kuru kalmasına neden olur. Kırışıklıkların en büyük nedeni ise mimik olarak yorumlanır. Az uyumak, uykusuzluk, düzensiz uyku hatta güneş ışınlarına çok fazla maruz kalmak bile göz çevrenizde kırışıklıkların ve ince çizgilerin nedeni olur.

Göz çevrelerindeki kırışıklıklarının önlenmesi için yöntemler araştırılırken A vitaminli göz çevresi kremleri tercih edilir. Göz çevrelerinde kırışıkları günlük kullanımda nemlendirmede faydası olur. Doğal yöntemler tercih edilirken avokado yağı göz çevresi bakımı için kullanabilmeniz mümkün.

göz çevresi bakım

GÖZ ÇEVRESİ BAKIMI

Hızlı çözüm için yeteri uykuyu almak 

Her gün aynı saatte uyuyup aynı saatte uyanın.

Her gün 2 litre su içmeye özen gösterin.

Her mevsim güneş kremleri uygulanırken dışarı çıkmadan 25-30 dakika güneş kremi sürülür.

Uyumadan önce göz çevresi temizlenir ve nemlendirilir

Kırışıklıklara avokado yağını düzenli olarak sürün.