En İyisini Anneannelerimiz Bilir: Astım, Bronşit, Öksürük ve Akciğer Hastalıklarının Geleneksel Tedavisi

Bronşit, astım ve çeşitli öksürük türleri gibi farklı akciğer hastalıkları, günümüzde birçok kişiye teşhis konulan en yaygın durumlardan bazılarıdır.

En İyisini Anneannelerimiz Bilir: Astım, Bronşit, Öksürük ve Akciğer Hastalıklarının Geleneksel Tedavisi

Enfeksiyonlar, alerjiler ve sigara içmek, akciğer rahatsızlıklarına veya hastalıklarına neden olabilecek ek faktörlerden sadece birkaçıdır. Bu makale, sorunlarınızı giderecek bir ilaç için size geleneksel bir tarif sağlayacaktır. İlaç özellikle kardiyak ve bronşiyal astım tedavisinde etkilidir.

Eskiden anneannelerimiz bu ilacı hazırlardı. Önemli iyileştirme gücüne sahip olduğu kanıtlanmıştır ve bu durumları tedavi etmek için kullanılmıştır.

İÇİNDEKİLER:

  • .½ kg kırmızı/mor soğan
  • 2 bardak Saf Akçaağaç Şurubu veya 1, / ½ kg esmer şeker
  • 2 orta boy limon
  • 6 su bardağı / 1,5 lt su
  • 7 yemek kaşığı çiğ bal

NASIL HAZIRLANIR:

Büyük bir kızartma tavası alın ve içine saf akçaağaç şurubunu koyun. Şurubu orta ateşte pişirin. Kahverengi şeker kullanıyorsanız, prosedür hemen hemen aynıdır (şekeri tavada orta ateşte pişirin ve güzel bir altın rengi alana kadar karıştırın). Soğanları yemeklik doğrayıp tencereye ekleyin. Şurupla birlikte birkaç dakika pişirin. Bundan sonra suyu ekleyin.

Bu karışımın orta ateşte pişirilmesi gerekiyor. Suyu üçte bir oranında azalana kadar pişirin. Soğuması için bir süre bırakın. Bu arada limonları sıkın ve suyunu bir kenara koyun. Karışım soğuduktan sonra limon suyunu ve balı ekleyin. Homojen bir karışım elde edene kadar iyice karıştırın. Bir gece tepside kalsın. Sabah sıvıyı sıkın. Cam şişede saklanması gerekiyor.

NASIL TÜKETİLİR:

Her yemekten önce ve sonra bir çorba kaşığı almanız gerekir. Kendinizi daha iyi hissedene kadar prosedürü tekrarlayın.

Her yemekten önce bir çorba kaşığı alın. Bitirdikten sonra, başka bir doz yapın. Ciğerleriniz iyileşene kadar tedaviyi tekrarlayın. Çocuklar her yemekten önce çare bir çay kaşığı almalıdır. Çocuklar her yemekten önce çare bir çay kaşığı almalıdır.