Egzamanın kökünü kazıyan mucize yağ! Ne yapsam geçmedi diyenlerin doğal ilacı bulundu

Egzamadan kurtulmak istiyorsanız bu yöntemleri mutlaka deneyin! Tüm detaylar haberimizde.

Egzamanın kökünü kazıyan mucize yağ! Ne yapsam geçmedi diyenlerin doğal ilacı bulundu

Egzamadan kurtulmak için doğal yöntemler araştırılıyor. Bu yöntemler egzamayı kökünden kazıyor! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EGZAMADAN KURTULMANIN DOĞAL YÖNTEMLERİ

Egzama ciltte ve saç derisinde birçok probleme yol açabiliyor. Eğer saç derinizde yaşanan egzamadan şikayetçiyseniz doğal yöntemler kullanabilirsiniz. Nane yağı saç derisinin hava almasını sağlar. Aynı zamanda saç derisini besler ve içinde olan omega 3 yağ asitleriyle kuruluk ve kaşıntı şikayetlerine iyi gelir. Biberiye yağı da saç köklerini besler ve kafa derisindeki kan dolaşımına yardımcı olur. 

egzamaya iyi gelen yağlar

Biberiye yağını az miktarda saç köklerinize sürerek dökülmelerin önüne geçebilirsiniz. Saç bakımı için argan yağı da kullanabilirsiniz. Argan yağı kafa derisini rahatlatır ve saç derisinin hava almasını sağlar. Argan yağını birkaç damla kullanıp saç diplerinize masaj yaparsanız egzama belirtilerinden kısa sürede kurtulursunuz. Doğal bir E vitamini kaynağı olan susam yağı saç köklerine uygulandığı zaman egzama belirtilerini hafifletir ve nem dengesi sağlar. Saç derisinde oluşan egzama belirtilerinden kurtulmak için üzüm çekirdeği yağı da kullanabilirsiniz. İçinde olan vitamin ve mineraller sayesinde saç derisini rahatlatabilirsiniz. Geceleri saç derinize birkaç damla üzüm çekirdeği yağı yedirip bütün gece bekletebilirsiniz.