Doktoru Öldüresiye Döven Saldırganın İfadesi Ortaya Çıktı

Özel bir hastanede doktoru öldüresiye döven kişi, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Saldırganın ifadesi ortaya çıktı.

Doktoru Öldüresiye Döven Saldırganın İfadesi Ortaya Çıktı

Özel hastanede doktora öldüresiye dayak.

Özel bir hastanede meydana gelen feci olayda hasta yakını Muhammed Alpkıray, üroloji bölümünde görev yapmakta olan Op. Dr. Hasan Cabbar ’a saldırdı ve onu öldüresiye dövdü. 

Hakim karşısına çıkan Muhammed Alpkıray, Bakırköy 6 ’ncı Sulh Ceza Hâkimliği tarafından yağma suçundan tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Hasta yakını olduğu öğrenilen Alpkıray, ifadesinde Göç İdaresi ’nde teknisyen olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı: 

“Olaylar göründüğü gibi gerçekleşmedi. Kimseyi takip etmedim, para istemedim. Babamı öncesinde ameliyat etti. Babam yoğun bakımda kaldı. Kendisi hiçbir kontrolünü yapmadı. Ona bunu söylediğimde ‘Seninle mi uğraşacağım, her hastaya bu kadar vakit ayıramam’ dedi. Çok zoruma gitti. Ben de bu sebeple ona vurdum. Yaptığım şeyden dolayı utanıyorum. Telefonunu yere düştükten sonra aldım ve çalınır, o da benden bilinir diye kendi cebine koydum.”

DOKTOR BEYİN KANAMAZI GEÇİRDİ

Beyin kanaması geçiren Op. Dr. Hasan Cabbar ise müdahalelere olumlu yanıt verdi ve yoğun bakımdan çıkarılarak tedavisine devam edildi.

Kamubulteni.com  | Ankara