Doktor Adamın Midesini Açınca Neye Uğradığını Şaşırdı: Adamın Midesinden 20 CM'lik Şişe Çıktı!

Orta Hindistan'ın Madhya Pradesh kentinden bir adam, midesinden plastik bir şişe çıkarmak için hayat kurtaran bir ameliyat geçirdi.

Doktor Adamın Midesini Açınca Neye Uğradığını Şaşırdı: Adamın Midesinden 20 CM'lik Şişe Çıktı!

55 yaşındaki adam, güya bütün olarak yuttuktan sonra, karnına bütün bir şişe sıkışmıştı. Ameliyattan sonraki resimler, alınan yeşil Nihar Shanti Amla saç yağını gösteriyor.

doctors-remove-8ins-plastic-bottle-from-mans-stomach-2.jpeg
Doktor Dr Manoj Chowdhary, hayat kurtaran bir operasyon sırasında bozulmamış şişeyi çıkardı. Olay, 16 Mayıs'ta eyaletin Chhatarpur ilçesinde meydana gelirken, şişenin midesine nasıl geldiği henüz netlik kazanmadı. Adam, ameliyatın ardından gözlem altında tutuluyor. Bu arada, doktorlar müdahale etmek zorunda kalmadan önce bir röntgen filmi şişeyi karnının içinde yakaladı.

doctors-remove-8ins-plastic-bottle-from-mans-stomach-3.jpeg

Adamın şişeyi kasten yutup yutmadığı henüz netlik kazanmadı ve hasta gizliliği nedeniyle daha fazla ayrıntı açıklanmadı. Belki de kasıtlı yabancı cisim yutulması (DFBI) - kendine zarar vermek için besleyici olmayan nesnelerin yutulmasını içeren nadir bir psikopatolojik bozukluktur. En yaygın olarak borderline kişilik bozukluğu (BPD) ile ilişkilidir.