Damar tıkanıklığına birebir! Kilosu 500 TL ancak tek seferde sorunu çözüyor

Fiyatı pahalı olsa da aldırış etmeyin! Tıkanıklıklara birebir! Tüm detaylar haberimizde.

Damar tıkanıklığına birebir! Kilosu 500 TL ancak tek seferde sorunu çözüyor

Bu besin tıkanıklık sorununu anında çözüyor! Kilosu 500 TL! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

DAMAR TIKANIKLIĞINA BİREBİR BESİN

Birçok besin insan sağlığına fayda sağlıyor. Farklı besin kaynaklarından toplanmış ve vücutta bir araya getirilmiş besin değerlerini ve zengin içerikli ürünleri tek bir üründe toplamak mümkün. Tek seferde vücuda mineral ve vitamin yükleyen ve turistlerin sırf bunu almak için bile geldiği o besin! Anadolu'ya has ve lezzeti epey sevilen Divle Obruk peyniri dünyanın her yerine satılıyor. Ülkenin en çok sevilen lezzetlerinden biri olan peynir cilde, saçlara ve kemikler iyi geliyor. Sütun şekliyle yağ yapısı ve mayalanan bu peynir kalp dostu olarak biliniyor ve düşük yağ oranıyla da sağlık dostu olarak biliniyor. İçinde yer alan yağlar kalbe fayda sağlıyor ve güvenle tüketilebiliyor. Aşırıya kaçılmadığı sürece sağlığa mucize faydaları bulunuyor. 

divle obruk peyniri faydaları

Peynir kan akışını düzenliyor ve damar tıkanıklığını engelliyor. Dünyanın ilk 5 peyniri arasında yer alan bu peynir mağarada olgunlaşıyor. Hafızayı güçlendiriyor, beyin damarlarını besliyor ve sağlığa birçok fayda sağlıyor. Uzmanlar bu peynirin serotonin isimli mutluluk hormonu salgıladığını söylüyor. 

ege mihaliç peyniri faydaları

İzmir, Bursa ve Balıkesir'de üretilen Ege Mihaliç peyniri ise adını Bursa Karacabey ilçesi eski isminden almış. Koyun ya da inek sütünün yağı süzülmeden peynir formuna getirilerek yapılan bu peynir sağlığa birçok fayda sağlıyor. Ege Mihaliç peynirinin tarihi 250 sene öncesine kadar dayanıyor ve bol bol kalsiyum ve fosfor barındırıyor. Bu peynir B12 eksikliğine iyi geliyor, kansızlığı engelliyor, yüksek mineral içeriyor ve kalp sağlığını koruyor. Aynı zamanda sinir sistemine iyi geliyor ve hafızayı güçlendiriyor. Aynı zamanda bu peynir stres ve yorgunluğa da birebir! Kadınların çok fazla sancı çektiği PMS dönemlerinde tüketildiği zaman ağrılara iyi gelen bu peyniri tüketmeden önce alerjiniz olup olmadığına dikkat etmeniz gerekiyor. Alerjik bünyeye sahip kişilerin ve hamilelerin tüketmeden önce doktoruna danışmasında fayda var. 

manyas loru faydaları

Manyas loru ise içinde olan vitamin ve mineraller sayesinde birçok fayda sağlıyor. Balıkesir yöresine ait olan bu peynirin tadı kaymağa benziyor ve yumuşak bir dokuya sahip. Manyas loru tam bir kalsiyum deposu, kemik ve diş sağlığına da iyi geliyor. İçinde antijenik protein olmayan manyas loru antioksidan özellikleriyle sağlığı koruyor ve kilo verme süreçlerinde olan insanlara tokluk hissi sağlıyor.