Çağla Şıkel'in zayıflık sırrı belli oldu! Dümdüz karnın yolu bu diyetten geçiyormuş

Fiziğiyle dikkat çeken Çağla Şikel'in nasıl bu kadar zayıf kaldığına dair püf noktalar belli oldu. Fit ve sağlıklı görünümüyle uzun zamandır beğenileri toplayan Şikel'in herkesten sakladığı diyeti ortaya çıktı.

Çağla Şıkel'in zayıflık sırrı belli oldu! Dümdüz karnın yolu bu diyetten geçiyormuş

Çağla Şikel iki çocuk annesi olmasına rağmen kusursuz fiziğiyle dikkatleri çekerken kilo vermek ve fit görüntüsünü korumak için yapılması gerekenleri açıkladı. Uzun yıllardır istikrarlı bir şekilde sürdürdüğü beslenme periyoduna dair tüm merak ettiklerinize açıklık getirdi.

ÇAĞLA ŞİKEL'İN FİT GÖRÜNÜMÜ SIRRI

Kaslı ve sağlıklı görüntüsüyle dikkatleri çeken Şikel'in beslenme noktasında yaptıkları belli oldu. Kilo sorunu yaşamayan Şikel'in doğum sonrasında bile fazla kilolarının olmaması dikkat çekti. Kahvaltıda öğle ve akşam yemeklerinde tüketilen besinlerine dikkat eden Çağla Şikel, farklı tarz beslendiğini belirtti.

Çağla şikel diyet

Kahvaltı: 2 yumurta, avokado, beyaz peyniri, ceviz, badem ve yeşil biber.

Öğle: Protein olarak zengin besinler tercih ederken yulaf, süt, yaban mersini, frenk üzümü meyvelerinden oluşan bir tabak hazırlıyor.

Akşam: Izgarada et yemeği tercih edilirken etin yanında ise haşlanmış mercimek, yoğurt ile yemek tamamlanıyor. metabolizmanın yavaşlamasına engel olan yiyeceklerden uzak durulması öneriliyor.