Burun spreylerini çöpe attıran doğal yöntem! Soğanın üstüne batırıp odaya koyun: Burun tıkanıklığından eser bırakmayacak

Burun tıkanıklığı yaşayanlara doğal yöntemler geldi. Faydaları saymakla bitmeyen soğan sayesinde antibiyotik özelliği kullanıldı. Soğana karanfil koymanın faydaları sayesinde burun spreyi kullanmaya son verilecek.

Burun spreylerini çöpe attıran doğal yöntem! Soğanın üstüne batırıp odaya koyun: Burun tıkanıklığından eser bırakmayacak

Kış mevsimleriyle beraber soğuk algınlıkları yaşanırken halsizlik, grip ve burun tıkanıklığı hastalıklarıyla doğal yöntemlere başvuruluyor. Geceleri ani gelen öksürük nöbetleriyle beraber soğana karanfil takılması sorunları ortadan kaldırıyor. Kendinizi ve çocuğunuzu uygulayabileceğiniz bu yöntemle ilaç kullanılmayacak.

soğana karanfil batırma

SOĞANA KARANFİL BATIRMANIN YARARLARI

Soğan, soğuk algınlığına iyi gelirken burun tıkanıklığı için kullanılan spreyler mazide kalacak. Karanfil ise hoş kokusuyla beraber solunum yolunu genişleterek rahatlamanıza yardımcı olur.

İsrafı önleyen hem de şifa bulmanızı sağlayan bu yöntemle mutlaka evde denenirken ilaca gerek kalmadan şifa bulabileceksiniz.

Soğanı ortadan ikiye bölünerek düz kısımlar karanfilleri tek tek batırılarak 5-6 saplanmasıyla düz küçük bir kabın içerisinde soğan konulur. Yatak odasında başvurularda bulunulur.