Burun Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Çok Şey Anlatıyor...

Burun yüzümüzde öne çıkan bir özelliktir ve hayatımızı birkaç önemli şekilde etkiler. Sadece nefes almaya ve kokuları algılamaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda bakteri ve diğer havadaki kalıntıların vücudumuza girmesini önleyerek bizi korurlar.

Burun Şekliniz Kişiliğiniz Hakkında Çok Şey Anlatıyor...

Burun yüzümüzde öne çıkan bir özelliktir ve hayatımızı birkaç önemli şekilde etkiler. Sadece nefes almaya ve kokuları algılamaya yardımcı olmakla kalmaz, aynı zamanda bakteri ve diğer havadaki kalıntıların vücudumuza girmesini önleyerek bizi korurlar.

Burunlar aynı zamanda tat alma duyumuzda da rol oynar ve sesimizin nasıl çıktığını etkiler.

Nasıl göründüğünü hiç düşündün mü? Burnunuzun şeklinin sizin hakkınızda sandığınızdan daha fazlasını ortaya koyduğunu biliyor muydunuz?

Bu sadece bir saçmalık değil, İsrailli bir profesör olan Abraham Tamir tarafından yürütülen bir araştırmadan geliyor. Tamir, İsrail'in yanı sıra Avrupa'daki yerlerden çekilmiş, resim ve heykel gibi sanat eserlerinin yanı sıra çeşitli insanların samimi fotoğraflarını içeren 1.790'dan fazla burun fotoğrafı topladı.

Tamir tüm fotoğrafları gözden geçirdi ve her birini burnuna en çok benzeyen bir sanat eseriyle eşleştirdi. Her sanat eseriyle en yaygın olarak ilişkilendirilen kişilik özellikleri, daha sonra eşleşen burun şekline atfedildi.

Sonuçlar burada:

GÖKSEL BURUN

Bu çok yaygın bir burun değildir ve biraz kalkık buruna benzer. Bunlar uzun ve dardır ve her iki tarafta çok simetriktir. Bu burunların çok çekici olduğu düşünülse de, araştırmalar bu burunların fiziksel ve ruhsal olgunluğa ulaşmak için mücadele ettiğini göstermiştir. Yine de, çok iyi görünüyorlar.

ROMA BURNU

Roma burunlu insanların doğası gereği çok inatçı ve hırslı oldukları söylenir. Onlar harika liderler ve çok güçlü bir kişiliğe sahipler. Karar vermek için acele etmezler ve işleri verimli bir şekilde organize etmezler.

NUBIAN BURUN

Burun düzdür ve ucu aşağı doğru uzanır. Herhangi bir problemli duruma çözüm bulabilen gerçek bir iyimsersiniz. Her zaman başkalarına yardım etmeye ve etrafınızdaki herkesin rahat hissetmesini sağlamaya çalışırsınız. Ayrıca diğer insanlardan biraz daha meraklısın.

KÜÇÜK BURUN

Sen cömertliğin tanımısın ve sahip olduğun her şeyi sevdiklerinle paylaşmaya hazırsın. Her zaman yardım teklif ediyorsun ve asla kimseyi kendi başına bir şeylerle halletmeye bırakmıyorsun. Ancak çevrenizdekiler davranışlarınızı takdir etseler ve sözlerinde ve davranışlarında seçici olsalar iyi olur çünkü siz çok hassas bir ruha sahip birisiniz ve bu sizi gücendirmeye değmez.

YUNAN BURNU

Klasik düz ve dar burun, yaratıcı bir kişiyi ortaya çıkarır, ancak aynı zamanda organizasyon becerilerine sahip çok işlevseldir. Bunlar, kriz zamanlarında yanınızda olması iyi olan insanlardır. Yunan burunlu kişiler paniğe kapılmaz, mantıklı düşünür ve duyguların kendileri için oyalandığını bilirler. İşlerinde çok etkilidirler.

SNUB BURUN

Ahh, kalkık burun, eski güzel alt burun. Bu küçük adam nispeten küçük, herhangi bir yönde çıkıntılı değil. SN'ye sahip olanlar hızlı tepki verir, kıvrak zekalıdır ve sokak bilgedir. Bazen agresif olabilirler ama çok eğlenceli ve enerji doludurlar.

GAGA BURUN

Burun kemeri dışarı doğru çıkıntı yapar ve uç, kancalı bir buruna göre daha da fazla aşağı doğru odaklanır. Sen doğuştan bir organizatörsün; herhangi bir olay - işle ilgili veya daha gayri resmi bir şey - siz dümendeyken mükemmel bir şekilde ilerleyecektir.

Bunun nedeni, her zaman dürüst çalışmanız ve en karmaşık görevleri bile çözebilmenizdir.

ŞAHİN BURUN

Bu burun uzundur ve ucunda aşağıya doğru bakan bir miktar kanca vardır. Sırtın kendisi genellikle kavislidir ve çok belirgindir. Bu insanların sahip olduğu çok güçlü bir özellik, başkalarının onlar hakkında ne düşündüğünü umursamamaları gerçeğidir.

Asla onay aradıklarını görmeyeceksiniz ama kesinlikle hedeflerine ulaşmak için çok çalıştıklarını ve yol boyunca genellikle isyan ettiklerini göreceksiniz.