Bu kürü yapan haftada 3 kilo veriyor! 2 malzemeyle dümdüz karın mümkün!

Kilo vermek istiyorsanız amacınız doğal tarifler kullanarak fazla kilolarınızdan kurtulmak olmalıdır. Özellikle mide ve bel bölgesindeki yağlardan kurtulmak isteyenlere özel etkili bir tarif var. Maden suyu ile hazırlanan bu karışım vücuttaki fazla yağların yakılmasına yardımcı olur. Kısa sürede kilo vermenize yardımcı olacak karışım hakkında detaylı bilgiler haberimizde..

Bu kürü yapan haftada 3 kilo veriyor! 2 malzemeyle dümdüz karın mümkün!

Mide ve kalçadaki fazla yağlarından bir an önce kurtulmak isteyenlere yönelik bir tarif var.

Göbek yağlarını eritin!

Maden suyu - Yoğurt karşımından hazırlanan kür, yağ yakıcı etkisi ile birlikte genel sağlığınızı güçlendirir ve ödemlerin azalmasına yardımcı olur. Geceleri alındığında uykuya yardımcı olduğu da söylenmektedir. Bu karışımın uyurken metabolizmanızı destekleyerek kilo vermeye yardımcı olduğu bilinmektedir.

soda yoğurt kürü

İşte tarifi: Büyük bir bardağın içine 1 şişe maden suyunu ve 3-4 yemek kaşığı yoğurdu ekleyin. Daha sonra istenirse yarım limonun, kırmızı biberin ve nanenin suyunu ilave edin. Hazırladığınız bu kürü atmadan yaklaşık 30 dakika önce içerseniz mide ve bağırsaklarınızın farklı çalışmaya başladığını fark edeceksiniz.

Bir diğer tarif ise Altın Yoğurt Kürü..

Malzemeler:

4-5 yemek kaşığı yağsız yoğurt

1 çay kaşığı zencefil tozu

1 çay kaşığı zeytinyağı

1 çay kaşığı zerdeçal tozu

1 çay kaşığı toz tarçın

soda yoğurt kürü

Hazırlanışı:

Yağsız yoğurdu bir kaseye dökün. İçerisine zencefil tozu, zeytinyağı, zerdeçal tozu ve tarçın tozunu ekleyin. Tüm malzemelerin iyice karışmasını sağlayın. Hazırladığınız yoğurt kürünü aç karnına her gün tüketin.

Herhangi bir sağlık sorununuz varsa bu tedaviyi kullanmadan önce bir uzmana danışmanız gerekebilir.