Bu karışımı içen iğne ipliğe dönüyor! Günlerce aç kalmanıza gerek yok: Cayır cayır yağ yaktıran tarif

Hepimizin bildiği gibi sağlıklı yaşamın sırrı egzersiz ve diyettir. Ancak birçok insan, ağır iş yükleri nedeniyle atıştırmalıklara ve hareketsiz yaşam tarzlarına güveniyor. Diyetinize ve egzersizinize düşük kalorili, yüksek proteinli gıdaları eklemek iyi bilinen bir uygulamadır, ancak bunu herkes yapmaz. İşte sadece bir bardakla yağ yakımını hızlandırmak için kekik suyunu kullanmanın bazı pratik yolları..

Bu karışımı içen iğne ipliğe dönüyor! Günlerce aç kalmanıza gerek yok: Cayır cayır yağ yaktıran tarif

Deneyimli beslenme uzmanları, diyet lifi içeren besinler tüketen kişilerin, sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya devam etmeleri durumunda kısa sürede kilo verebileceklerini söylüyor. Herhangi bir kronik hastalığı veya mide sorunu olmayan ancak karın yağlarından şikayetçi olan kişiler bile kekik suyundan faydalanabilir. Vücuttaki yağ yakımını teşvik edebilir.

Kekik suyu açık yaraların dezenfekte edilmesinde etkilidir. Ayrıca ağız ve diş eti sağlığınıza da olumlu etkisi vardır. Ayrıca, mikroorganizmaları vücuttan güvenilir bir şekilde uzaklaştırır.

"Kekik suyu sindirimi kolaylaştırıyor"

kekik suyunun faydaları

Kekik suyu kilo vermedeki süreci hızlandırır. Bağırsak hareketini düzenler ve sindirim sistemi fonksiyonunu destekler. Düzenli kekik suyu tüketimi yavaş metabolizmayı teşvik eder ve vücutta depolanan yağları ise bir süre sonra enerjiye dönüştürür.

Belinizde, belinizin alt kısmında veya bacaklarınızda herhangi bir probleminiz mi var?

İşte kalça, bel ve bacak bölgesinde bulunan ağları yakmak için kekik suyu tarifi:

kekik suyunun faydaları

Küçük bir tencereye 2 su bardağı su ve 3 su bardağı taze kekik ekleyin. Suyu kekikle birlikte kaynatın. Pişirdikten sonra içmeden önce biraz soğumasını bekleyin. Tadı çok acı ise bir dilim limon ekleyebilirsiniz. Günde bir bardak kekik suyu vücut için yeterlidir.

Önemli: Yemeklerden hemen sonra içmeyin!

Kekik suyu yemekten hemen öncesinde değil, en az 30 dakika veya bir saat önce içilmesi gerekiyor. Kronik sağlık sorunu olan kişilerin kekik suyunu içmeden önce doktorlarına danışmaları tavsiye edilir.