Bu çay ölüyü bile diriltir! Vücudu enerjiyle dolduruyor, her daim zinde kalmayı sağlıyor

Eskilerde iyi olmayınca ıhlamur kaynatılıp tüketilirdi. Şimdi ise sosyete ıhlamur olarak yeni çay tüketiliyor. Bu çay nedir? Tüm detaylar haberimizde.

Bu çay ölüyü bile diriltir! Vücudu enerjiyle dolduruyor, her daim zinde kalmayı sağlıyor

Ayahuasca çayı sosyete ıhlamur olarak tüketilmektedir. Bu çayın yararları nedir? İşte merak edilen detaylar haberimizde.

BU SİHİRLİ ÇAYI İÇEN ŞİFALANIYOR!

Kötü olduğumuzda ıhlamur tüketiliyordu. Fakat son zamanlarda sosyete ıhlamur olarak Ayahuasca çayı tüketilmektedir.

Ayahuasca çayını içmek için Güney Amerika'ya gidenler bulunmaktadır. Ünlü star Lindsay Lohan 'ölüp yeniden dirildim adeta' yorumunda bulundu. Çay neredeyse üçüncü gözü yani kalp gözünü açıyor diyenler bulunmaktadır.Ayahuasca çayı

Yeni Brezilya'da yetişen Ayahuasca, şamanlar tarafından toplanmaktadır. Çay olarak kaynatılarak diğer bitkilerle karıştırılıyor. Bitki içerisinde DMT molekülü adeta mucize yaratıyor.

DMT molekülü iki göz arasında bulunan alın hizasında epifiz bezinin doğum, ölüm anında fazla olarak salgıladığı bir moleküldür.

Tüm memeli hayvan ve bitkilerde bulunmaktadır. Ölünce hayatınızın film şeridi gibi gözünüzün önünden geçmesini sağlayan bu sıvıdır.

Vücuda bu çayı içerek alınırsa mistik zevk ve ruhani tecrübe yaratmaktadır. Bu sebepten ötürü üçüncü göz olarak adlandırılmaktadır.

Avrupa'da psikolog, psikiyatristler, bilim insanları tarafından tüketilip, önerilmektedir.

Bu çayı içmeden önce vücudu meditasyonla arındırmalısınız. Tuz, şeker, alkol, şeker olmadan diyet şarttır. 9 günden

3-4 haftaya kadar programlar düzenlenmektedir. Meditasyon teknikleri ile bilinçlendirme gerçekleştiriliyor. Çember olarak dizilerek dua ediliyor ardından müzik eşliğinde şarkılar söyleniyor.