Bedavaya bebek gibi cildin formülü! Kırışıklıkları ütü gibi açıp botokslu gösteriyor

Kırışıklıklara veda edeceğiniz çözüm geldi. Yaşlanmayla beraber hücrelerde başlayan gerilmelerin üzerine yüz çevresinde oluşan kırışıklıklar can sıkıcı hale gelirken doğal çözüm geldi. İşte botoks etkisi yaratan o yağlar...

Bedavaya bebek gibi cildin formülü! Kırışıklıkları ütü gibi açıp botokslu gösteriyor

Sıkı ve gergin cilde sahip olmak isteyenlere bakım yağları belli oldu. vücut kreminden daha etkili ve doğal gençlik etkisi yaratıyor. Cilt kusurlarını estetik ameliyatlarla kapatmak istemeyenler düzenli olarak 21 gün bu yağları kullandığında bebek gibi cilde sahip olacak.

KAZ AYAKLARINA İYİ GELEN YAĞ

Shea yağı hem cilt üzerinde hem de saçlarda etkili olurken göz çevresinde bulunan kaz ayakları ile dudak kenarlarındaki ince çizgileri hassas kıvama getiriyor. Bu doğal yağı gece yatmadan yüze sürerek nemlendirme etkisi yaratıyor.

Temiz bir kabın içerisinde tatlı kaşığı shea yağı, bir yemek kaşığı adaçayı, bir yemek kaşığı bal eklenerek karıştırılır. Son aşamada ise 10 yemek kaşığı maden suyu eklenip saça uygulanır ve 30 dakika boyunca beklemeye alınır. Devamında su ve şampuan ile durulayarak özel saç kürünün etkilerine şahit olabilirsiniz.

shea yağı

SİVİLCE İZLERİNE SON

Kan dolaşımı hızlandırarak lekelere son verdiren shea yağı, özellikle kış aylarında görülürken rahat nefes almaya yardımcı oluyor. Bunların yanı sıra bu özel yağ sivilce üzerine uygulandığında iltihabı azaltarak olumsuz etkilerini en aza indiriyor.