Altın suyu olarak biliniyor! Tek damlasıyla cilde doğal güzellik veriyor

Uzman doktor botoks yaptıranlar hakkında sert konuştu: "Herkes moron gibi görünüyor! Çoğu kişi yaptırıyor ama müsilaj bir etki yaratıyor." Detaylar haberimizde.

Altın suyu olarak biliniyor! Tek damlasıyla cilde doğal güzellik veriyor

Yorumları ve sağlık tavsiyeleriyle gündem konusu olan Canan Karatay , dolgu ve botoks hakkındaki düşüncelerini paylaşıyor. Dolgu uygulamalarının vücutta yarattığı olumsuz etkilere dikkat çeken Karatay, doğal güzelliğin sırrının tek besin kaynağında yattığını söyledi. Karşınızda "altın su" olarak da bilinen mucizevi besin ve cildi güzelleştirici etkileri!

CANAN KARATAY'DAN ALTIN SU TAVSİYESİ

Kadınların daha güzel olmak ve daha genç görünmek için yüzyıllardır aldıkları birçok önlem var. Son dönemde dolgu işlemlerinin sıklaşması, güzelliğe giden yolun sadece estetikten mi geçtiği sorusunu gündeme getiriyor. Karatay, genç kalmanın en önemli kaynak olduğuna dikkat çekiyor ancak özellikle gençlere yönelik kullanılan yöntemlerin de yanlış olduğunu da söylüyor. "Venüs denilince akla Venüs'ün güzelliği geliyor. Yani akla doğanın güzelliği geliyor, gençlik geliyor. Gençler her zaman güzeldir. Ben de 'Sıradaki benim' diye düşünmüyorum. bunu bana yaptı, 'Ben de yapacağım' diye düşünmüyorum. Şu şunu yaptı, burnunu kaldırdı, ben de gidip burnumu kaldıracağım. Bilmem kim memesini küçülttü, ben de gidip mememi küçülteceğim.' vücudunuzu manipüle etmeyin. Gençlik en büyük kaynağınız ve güzelliğinizdir." şeklinde konuşması bir kez daha ortalığı karıştırdı. İfadelerine "Vücudunuza müdahale etmeyin, kesmeyin, biçmeyin. Bildiğiniz üzere ben bu tip durumları tasvip etmiyorum." şeklinde devam eden Canan Karatay, dolguların engellemesi gereken cilt kırışıklıkları hakkında da unutulmaz açıklamalar yaptı. "Kusura bakmayın ama neden cildim buruşmasın?

Canan Karatay'dan Altın Su Tavsiyesi

"Her yaşın kendine has özellikleri vardır. Elbette bazı ciltlerde kırışıklık olur, bazılarında ise olmaz, değil mi? Sonra moron gibi dolaşıyorsun, herkes moron. Aynı yüz, aynı saç, aynı makyaj. Yanaklar şişti hani bütün spikerler aynı, bütün sunum yapanlar aynı, gerçekten öyle mi? "Ayıptır, günahtır, demek istediğim bu değil mi?" sözleriyle dikkat çeken ünlü doktor, dolgunun insanlar arasındaki farklılıkları bulanıklaştırdığına da söyledi. " Birde dolgular yapılıyor biliyorsunuzdur Fransız dolgusu yok bilmem askısıyla herkesin yüzü aynı. Bana çok yanlış geliyor. Kusura bakmayın." ifadelerini kullanan Karatay, dolguların vücutta yol açabileceği problemlere de değindi. Canan Karatay, özellikle doğal güzellik arayan kişiler adına Venüs örneğini de gündeme getirdi. Şu sonuca vardı: "Venüs'ü örnek aldım. Venüs ne yaptı? Venüs zeytinyağı içti ve vücuduna zeytinyağı sürdü. Bu en doğal şey. Zeytinyağı kardeşim, zeytinyağı kullanıyorum başka bir şey kullanmam." diyen uzman kişi zeytinyağının mucizevi özelliklerine dikkat çekti. Zeytinyağının cilde etkisi nedir?

Nemlendirme Etkisi: Zeytinyağı cildinizi derinlemesine nemlendirir ve kurumasını önler. İçerdiği yağ asitleri cildin nem bariyerini koruyarak pürüzsüz ve yumuşak olmasına etki eder.

Antioksidan Etkisi: Zeytinyağı cildinizi serbest radikallerden koruyan güçlü antioksidanlar içerir. Bu antioksidanlar cilt hücrelerini hasara karşı korumakta ve erken yaşlanma belirtilerini azaltır.

Anti-aging Etkisi: Zeytinyağı cilt elastikiyetini arttırır ve kollajen üretimini uyarır. Bu, cilde daha sıkı, daha genç bir görünüm kazandırır ve ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltır.

Cilt Yenilenmesi: Zeytinyağı, cilt hücresi yenilenmesini destekleyen E vitamini açısından oldukça fazladır. Bu, cildinizin daha sağlıklı ve genç görünmesine yarar, çizgileri ve kırışıklıkları azaltır.