Acıdan mahveden nasırlardan bir gecede kurtulun! Bu yöntem günlük değil, tamamen yok ediyor

Yanlış ayakkabı seçmek veya gün içerisinde bu ayakkabılarla çok fazla vakit geçirmek, parmaklarınızda nasır oluşmasına ya da büyük nasır yumrularının oluşmasına neden olabilir. Bu durumu çözebilmek için giyeceğiniz ayakkabının ayak yapınıza uygun olup olmadığı konusuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Bazı durumlarda zevkten vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz çünkü ayağınızın yapısına uymayan ayakkabı giymenin ayaklarınıza hızla zarar verebileceği ortaya çıkar. Örneğin ayakta nasır mevcutsa, bunun daha da büyüy

Acıdan mahveden nasırlardan bir gecede kurtulun! Bu yöntem günlük değil, tamamen yok ediyor

Nasır sorunlarına kökten tedavi

Gün içerisinde aktif iseniz ve çok fazla yürüyüş yapıyorsanız ayak sağlığınız için dikkat etmeniz gereken bazı hususlar vardır. Bunlar arasında en önemlisi ayaklarla ilgili en büyük problem olan ayak problemidir. Ayağınıza sürtünen, ayağınıza tam oturmayan ayakkabıların neden olduğu nasır sorununun kısa sürede çözülmesi önemlidir. Kısa sürede gerekli işlemler tamamlanmadığı takdirde nasır gözle görülür şekilde sertleşecek ve büyüyecektir. Nasır sorunlarını tedavi etmek için aşağıdaki yöntemleri kullanabilirsiniz:

Nasırları evde beyaz sirke ve soğan suyuyla tedavi edin!

Malzemeler;

1 çay bardağı beyaz sirke

1 adet soğan

1 cam kavanoz

Pamuk

Streç film

Yapılışı:

Nasır sorunlarının tedavisi için nasırlı olan bölgenin üzerine beyaz sirke ile soğan suyunu uygulayın.

Öncelikle bir soğanı dilimleyip kavanoza koyun. Bardaktaki soğanların üzerine 1 yemek kaşığı beyaz sirke ekleyin. Beyaz sirkeyi ekledikten sonra kapağını sıkıca kapatıp 8 saat bekletin. 8 saat içerisinde soğanın bileşenleri çözülerek sirkenin içerisine geçer ve sirke ile karıştırılan soğan harika bir ilaç görevi görür. 8 saat sonra büyük bir pamuğu hazırlanan sirke-soğan suyuna batırın ve pamuğu nasırlı bölgeye iyice uygulayın. Önce ölü derili bölgeyi bu pamukla silin, ardından pamuğu ölü derinin üzerine bırakıp streç filmle sarın. Bu işlemi 10 gün boyunca düzenli olarak uygulayın ve nasırın doğal olarak yüzeyden soyulduğunu kendiniz görün.

Nasır sorunlarına kökten tedavi

Sarımsaklı zeytinyağıyla nasırlara veda!

Malzemeler:

3 diş sarımsak

2 yemek kaşığı zeytinyağı

Streç film

Pamuk

Yapılışı:

Her derde deva sarımsak, nasır tedavisinde bile kullanılıyor. Sarımsağın içerdiği bileşenlerin insan sağlığına çok sayıda faydası vardır. Sarımsak ayrıca ölü deri hücrelerinin tedavisinde faydalıdır. Hazırladığınız sarımsak ve zeytinyağı bakımıyla cildinizin yüzeyine kolayca peeling yapabilirsiniz.

Nasırları zeytinyağı ve sarımsakla tedavi etmek için önce üç diş sarımsağı soyun. Soymayı bitirdikten sonra sarımsakları bir kasede iyice ezin. Ezilmiş sarımsağı 2 yemek kaşığı zeytinyağıyla iyice ovalayın ve iki malzemenin iyice karıştığından emin olun. Daha sonra iyi hazırlanmış bu karışımı nasırlı bölgeye uygulayın. Uygulama işlemi tamamlandıktan sonra ölü derili bölgeyi streç film ile sarın ve bu yöntemi her gece uygulamaya çalışın. Düzenli kullanımda ölü cilt hücrelerinin cildinizin yüzeyinden soyulduğunu fark edeceksiniz.

Nasır sorunlarına kökten tedavi

Nasırı papatya suyuyla tedavi edin!

Malzemeler:

1 litre su

Papatya çayı ya da kuru papatya

Yapılışı:

Papatya suyu aynı zamanda nasır tedavisi için de gerekli bir maddedir.

Önce 1 litre suyu kaynatın, ardından suya kurutulmuş papatyayı ekleyin. Bu aşama bittikten sonra papatyaları bir süre dinlendirip çiçek açmalarını bekleyin. Papatyayı sıcak suyla karıştırmak ölü derilerin tedavisinde oldukça faydalıdır. Ayaklarınızı her gün yaklaşık 30 dakika suda bekletmek, yorgun ayakları rahatlatacak ve nasır tedavisinde etkili olacaktır.