6 Bin Hekim,Görevlerine Geri Döndü

Sağlık ile ilgili soruları yanıtlayan Fahrettin Koca Bartın'da meydana gelen maden kazası ile ilgili de soruları cevaplandırdı. Maden kazası nedeniyle son derece üzgün belirtiğini Koca, üç madencinin halen yoğun bakımda bulunarak entübe edildiğini, birinin durumunun iyi olduğunu diğer ikisinin durumunun ise kritik olduğunu söyledi.

6 Bin Hekim,Görevlerine Geri Döndü

Geçenlerde sosyal medyanın gündemine oturan bir hastane ortamında hemşirelerin yaşlı hastayla dalga geçmesi ile ilgili de konuşan Fahrettin Koca, ilgili olayın takipçisi olduklarını, disiplin soruşturması başlatıldığını, hastanenin geçici süreyle kapatıldığını, soruşturma sonunda hastanenin durumu ile ilgili karar vereceklerini söyledi. 

Doktorların sürekli görevlerini bırakması gibi sağlık sisteminden kaynaklanan sorulara ise Fahrettin Koca, çalışmaların yapıldığını, 6000 doktorun görevine geri döndüğünü, randevu sistemiyle ilgili düzenlemeler yapılacağını da belirtti. Kamudan ayrılan bir çok doktorun görevine geri döndüğünü söyleyen Fahrettin Koca, sağlık problemleri ile yakından ilgilendiklerini de sözlerine ekledi.