Son dakika: Kamu personellerine izin genelgesi.
Kamuda crona virüs nedeniyle yeni sisteme geçiliyor. Bir Cumhurbaşkanlığı genelgesi yayımlandı ve yayımlanan genelgede, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışanlara uzaktan çalışma , dönüşümlü çalışma gibi esnek çalışma yöntemi izni verildi.
Cumhurbaşkanlığı İdari İşler Başkanı Metin Kıratlı tarafından yayımlanan genelge şu şekilde
Bu genelgeye göre merkez teşkilatında çalışanlar için için bakanlar, taşra birimleri için valiler, belediyeler için belediye başkanları genelge yayımlayacak ve hangi personellerin esnek zamanlı çalışabileceğine karar verecek.
Peki sizce hangi kurumlarda esnek çalışma olmalı? Hangi kurumlarda personeller evden çalışabilir? Aşağıdaki yorum kısmından yazabilirsiniz.
RESMİ GAZETE 'DE YAYIMLANDI: ESNEK ÇALIŞMA UZAKTAN ÇALIŞMA NEDİR?
Yayımlanan bu genelge ile artık kamu personelleri, merkez teşkilatında çalışanlar için için bakanlar, taşra birimleri için valiler, belediyeler için belediye başkanlarının genelgesi doğrultusunda evden çalışabilecek. Sadece evden yapılabilecek işler için yapılacak bu uygulamanın yanı sıra kamu personelleri ile işçileri , esnek mesai sisteminde de çalışabilecek. Mesai saatleri genelge ile değiştirilebilecek ve farklı saatlerde daha az saatte kamu personelleri iş yapabilecek.
Vay be gene olan işçilere oluyor yazık
Özel kuruluşlara el atmayın biz ölelim
Typliler ölsünmu
Fabrikalarda sokaklarda çalışan işçiler taşeronlar? Sağlık herkes için aynı kategoride değil mi?
Marketler nolucak marketlere hic bir değişiklik yapılmıyor onlar daha tehlikeli bu konuda biraz onlar da düşünülse keşke
Ne yazık yaa kamulunun parasını biz ödeyelim onlar yaşasın ohh ne âlâ memleket özel sektöre ölüm
Satış Pazarlama elemanıyım müşteri müşteri geziyorum sabahtan akşama kadar biz özelde çalışanların ki sağlık değilmi can değilmi kardeşim gerçi burdan ne kadar yazsak da kimsenin umrunda değil
Dışarı çıkma yasağı olmalı bence basit bi durum değil