Hesaplarda Usulsüzlük Yapan 7 Memurun Adı Resmi Gazete'de Yayımlandı

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında önemli bir karar yayımlandı. Sayıştay tarafından yayımlanan kararda , hesaplarda usulsüzlük yaptığı tespit edilen 7 memurun adlarına yer verildi.

Hesaplarda Usulsüzlük Yapan 7 Memurun Adı Resmi Gazete'de Yayımlandı

7 memurun adı Resmi Gazete 'de yayımlandı.

Sayıştay Başkanlığı tarafından bir son dakika açıklaması yayımlandı. Resmi Gazete 'de yayımlanan kararda , kamu zararına yol açan 7 memurun tespit edildiği ve bu 7 memurun 15 gün içinde savunmalarını Sayıştay 'a iletmesi gerektiine yer verildi.

Yayımlanan kararın metni şu şekilde;

Adları aşağıda yazılı kamu idarelerinin hizalarında belirtilen yıla ilişkin hesap ve işlemlerinin denetimi sırasında, denetçiler tarafındna tespit edilen kamu zararına yol açan husuıslar hakkında, 6085 sayılı Sayıştay Kanununun 48 'inci maddesi gereğince yazılı savunmalarının alınması maksadıyla aranılan ve dairelerince gösterilen adreslerde bulunmayan ad ve soyadları ile memuriyet unvanı ve görevleri gösterilen sorumluların, konu ile ilgili sorgularını almak veya kendilerine tebligatın yapılabileceği açık adreslerini bildirmek üzere, ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde bizzat veya yazı ile başkanlığımıza başvurmaları gerektiği; aksi taktirde işbu ilanın tebligar yerine geçeceği ilan olunur.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA