Devlet Hastanelerine 250 İşçi Alımı İlan Tarihi Açıklandı-Başvurular İŞKUR'dan

Sağlık Bakanlığı tarafından hastanelere KPSS puan şartı olmadan 250 işçi alımı yapılacak. İlan tarihi hakkında resmi açıklama geldi. İşte Sağlık Bakanlığı 250 işçi alımı başvuru bilgileri.

Devlet Hastanelerine 250 İşçi Alımı İlan Tarihi Açıklandı-Başvurular İŞKUR'dan

Sağlık Bakanlığı 250 işçi alımı ilanı yayımlandı.

Sağlık Bakanlığı tarafındna Resmi Gazete 'de bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Sağlık Bakanlığı merkez ve taşra teşkilatı hizmet birimlerinde, 4857 sayılı İş Kanunu ile mezkûr Kanuna dayanılarak çıkarılan, Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri çerçevesinde devlet hastanesine 250 işçi alımı yapılacağına yer verildi. 

Kadın erkek diğer adaylarla bilgi alış veriş ve diğre ilanlar için TIKLAYIN

KPSS puan şartı aranmadan yapılacak işçi alımı için duyuru şu şekilde:

• T.C. Sağlık Bakanlığı Marmara Üniversitesi Pendik Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılacak alımlara sadece, Pendik, Tuzla, Kartal ve Maltepe ilçelerinde ikamet edenler başvuru yapabilirler.

• T.C. Sağlık Bakanlığı Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılacak alımlara sadece Kadıköy, Üsküdar, Ümraniye ve Ataşehir ilçelerinde ikamet edenler  başvuru yapabilirler.

• T.C. Sağlık Bakanlığı Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılacak alımlara sadece, Sancaktepe ilçesinde ikamet edenler başvuru yapabilirler.

• T.C. Sağlık Bakanlığı SBÜ İstanbul Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesine yapılacak alımlara sadece, Bakırköy ve Bahçelievler ilçelerinde ikamet edenler  başvuru yapabilirler.

İLÇE DÜZEYİNDE TALEP KARŞILANMAZSA...

İlçe ikamete göre işçi alımı başvurusu yapılacak. Bakanlıktan konu ile ilgili yayımlanan duyuruda ,"İlçe düzeyinde taleplerin karşılanamaması halinde il düzeyinde karşılanması yoluna gidilecektir. Başvurularda kişilerin Adrese Dayalı Nüfus Kayıt Sisteminde kayıtlı olan adresleri dikkate alınacaktır. Başvurular, ilgili mevzuat hükümlerine göre Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) tarafından alınacaktır." denildi.

DETAYLI KADRO DAĞILIMI

250 işçi alımında kadro dağılımı şu şekilde:

BAŞVURU TARİHİ BELLİ OLDU

Yayımlanan duyuru için başvurular 17 Haziran günü başlayacak ve 21 Haziran 'da sona erecek. İŞKUR üzerinde henüz başvuru ekranı açılmadı. Başvuru ekranı açılınca kamubulteni.com olarak takipçilerimize bildireceğiz. Bildirimle haberdar olmak için uygulamamızı indirin:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN