Cumhurbaşkanlığı 7 Aralık 2019 Atama Kararnamesi Yayımlandı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi yayımlandı. Yayımlanan kararnamede birçok ismin ataması yapıldı ve bazı isimler görevden alındı.

Cumhurbaşkanlığı 7 Aralık 2019 Atama Kararnamesi Yayımlandı

Cumhurbaşkanlığı atama kararnamesi yayımlandı.

Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında önemli bir karar yayımlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan 'ın imzası ile yayımlanan kararnamede , önemli kurumlara ve kadrolara atamalar yapıldığı bildirildi. 

İşte yapılan atamalar:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığına Ahmet Altay CENGİZER atanmış ve kendisine Büyükelçi unvanı verilerek Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliği Özel Temsilcisi olarak görevlendirilmiştir.

İslam İşbirliği Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Salih Mutlu ŞEN merkeze alınmış ve bu suretle boşalan İslam İşbirliği Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Strateji ve Bütçe Başkanlığı İSEDAK ve Uluslararası Kalkınma İşbirliği Genel Müdürü Mehmet Metin EKER atanmıştır.

Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi Ali Rıza ÇOLAK merkeze alınmış ve bu suretle boşalan Uluslararası Sivil Havacılık Teşkilatı Nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilciliğine Suat Hayri AKA atanmıştır.

ÇALIŞMA BAKANLIĞI

İş Başmüfettişliklerine İş Müfettişleri Haşan KILIÇ ve Serkan KOKSAL atanmıştır.

İş Müfettişliğine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcısı Deniz KARAKAYA atanmıştır.

İş Müfettişliklerine, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren İş Müfettiş Yardımcıları Elif SİVRİOGLU ve Kadir AKYÜZ  atanmıştır.

ELEKTRİK ÜRETİM AŞ

Genel Müdür Yardımcısı İrfan YILMAZ görevden alınmıştır.

ETİ

Genel Müdür Yardımcılığına Abdülaziz ÜNAL atanmıştır.

MEB

Edime İ1 Milli Eğitim Müdürlüğüne Önder ARPACI atanmıştır.

ULAŞTIRMA BAKANLIĞI

Karayolu Düzenleme Genel Müdür Yardımcılığına Ufuk KORKMAZ atanmıştır.

KGM

KGM  Genel Müdür Yardımcılığına10. Bölge Müdürü Selahattin BAYRAMÇAVUŞ atanmıştır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA