Bu Memur Alımında Lise Mezunlarına Müjde

Lise mezunlarını sevindiren son dakika açıklaması geldi. Resmi Gazete 'de yayımlanan yeni düzenlemede , 112 çağrı merkezlerine yapılacak personel alımının artık en az lise mezunları arasından yapılacağına yer verildi.

Bu Memur Alımında Lise Mezunlarına Müjde

Personel alımında değişiklik yapıldı.

Kamuya yapılacak sözleşmeli personel alımı için değişiklik yapıldı. Resmi Gazete 'nin bugünkü sayısında yayımlanan kararda 112 acil çağrı merkezlerine yapılacak sözleşmeli personel alımında mezuniyet şartının değiştirildiği , bundan sonra çağrı merkezi personeli kadrosuna alımların en az lise mezunu adaylar arasından yapılacağına yer verildi. 

Resmi Gazete 'de yayımlanan düzenleme şu şekilde:

Ekli sözleşmeli personel çalıştırılmasına ilişkin esaslarda değişiklik yapılmasına dair esaslar iel sözleşmeli personele ek ödeme yapılmasına dair kararda değişiklik yapılmasına dair kararın yürürlüğe konulmasına, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 3 üncü maddesinin B fıkrası ile 375 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin ek 9 uncu maddesi gereğince kabul edilmiştir. 

ARTIK EN AZ LİSE MEZUNU ADAYLAR ARASINDAN ALINACAK

112 çağrı merkezlerine yapılan personel alımı , daha önce lisans ve ön lisans mezunları arasından yapılıyordu. Bugün yapılan düzenleme sonrası artık alım, en az lise mezunu adaylar arasından yapılacak.

İLAN HAZIRLIĞI

Resmi Gazete 'de düzenlemenin yayımlanmasının ardından ilan hazırlığının başlayacağı ve yakın zamanda 112 çağrı merkezlerine personel alımı yapılacağı öğrenildi. İlanı bekleyen kadın erkek adaylarla bilgi alış verişi için  TIKLA KATIL

İLAN GELDİĞİ ANDA BİLDİRİMLE HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN:

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN