Bakanlıklarda Atama Kararları Yayımlandı

10 Haziran 2022 Tarihli ve 31862 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlanan atama kararlarına göre Milli Eğitim ve Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan kadrolara yeni isimler atandı. İşte yeni görevlere atanan isimler..

Bakanlıklarda Atama Kararları Yayımlandı

Bakanlıklarda Atama Kararları Yayımlandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılan atamalar 10 Haziran 2022 Tarihli ve 31862 Sayılı Resmî Gazete'de yayımlamdı. Yayımlanan atama kararlarına göre Milli Eğitim ve Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan kadrolara yeni isimler atandı. İşte ataması yapılan isimler ve atandıkları görevler.. 

Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığında açık bulunan Yüksek Fen Kurulu Üyeliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince idris ERTUŞ atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Özel Öğretim Kurumlan Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ömer İNAN atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Yenilik ve Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ertuğrul KARALAR atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğüne, Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Mehmet Nezir GÜL atanmıştır

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, Mesleki ve Teknik Eğitim Genel Müdürü Kemal Varın NUMANOĞLU atanmıştır.