Atama ve Görevden Alma Kararları Yayımlandı

21 Mayıs 2022 Tarihli ve 31842 Sayılı Resmî Gazete'de birçok bakanlıktan farklı görevlere yeni atamalar ve görevden alma kararları yayımlandı.. İşte görevlere atanan yeni isimler

Atama ve Görevden Alma Kararları Yayımlandı

21 Mayıs 2022 Tarihli ve 31842 Sayılı Resmî Gazete'de birçok bakanlıktan farklı görevlere yeni atamalar ve görevden alma kararları yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yayımlanan atama kararlarıyla birlikte, Milli Eğitim Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, Çalışma Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlıklarında bir çok göreve yeni isimlerin atamaları yapıldı. İşte görevlere atanan yeni isimler ve görevlerden alınan kişiler

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

Bilgi Teknolojileri Genel Müdürü Nejat FIRAT, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı

Çalışma Genel Müdür Yardımcısı Hüseyin SEYREKOGLU, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığı

Spor Müşavirliğine, 21/5/1986 tarihli ve 3289 sayılı Kanunun 30 uncu maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Metehan BAŞAR atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığı

Bingöl tl Milli Eğitim Müdürü Kadri ENGİN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Sağlık Bakanlığı

Müfettişliğe, yapılan yeterlik sınavında başarı gösteren Müfettiş Yardımcısı Duygu KARA 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığı

Doğa Koruma ve Milli Parklar Genel Müdür Yardımcısı Erdem İSMETOGLU, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.