Atama ve Görevden Alınma Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

23 Mart 2023 Tarihli ve 32141 Sayılı Resmî Gazete 'de atama ve görevden alma kararları yayımlandı..

Atama ve Görevden Alınma Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı

Atama ve Görevden Alınma Kararları Resmi Gazete'de Yayımlandı 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla 23 Mart 2023 Tarihli ve 32141 Sayılı Resmî Gazete 'de atama ve görevden alma kararları yayımlandı.

Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu Üyeleri Merve Safa KAVAKCI ve Süleyman GÖKÇE görevden alınırken, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı, Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğü ve Karayolları Genel Müdürlüğü'ne atamalar  yapıldı. 

Atama ve görevden alma kararları şu şekilde ;

Dışişleri Bakanlığı Dış Politika Danışma Kurulu Üyeleri Merve Safa KAVAKCI ve Süleyman GÖKÇE, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mutlu KOÇ atanmıştır.

Türkiye Elektromekanik Sanayi A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İrfan GÜLTEKİN ve Mehmet Fatih KOŞAN atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 vc 3 üncü maddeleri gereğince Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü 17. Bölge Müdürü Orhan ASLANTATAR görevden alınmış ve bu suretle boşalan 17. Bölge Müdürlüğüne aynı yer 16. Bölge Müdürü Mehmet Şerif EKİNCİ atanmıştır.

Karayolları Genel Müdürlüğünde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin atanmıştır.

Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı

2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ahmet ASLAN

Karayolları Genel Müdürlüğü

- 2. Bölge Müdürlüğüne, 7. Bölge Müdürü Murat GÖNENLİ,

- 7. Bölge Müdürlüğüne Rifat SİLOV,

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.