Adalet Bakanlığı Asalet Kararnamesi Yayımladı

Adalet Bakanlığı Asalet Kararnamesi yayımladı. Resmi Gazete 'de yayımlanan duyuruda vekil olarak görev yapan 11 bürokratın asalet kararnamesine yer verildi.

Adalet Bakanlığı Asalet Kararnamesi Yayımladı

Adalet Bakanlığı asalet kararnamesi yayımlandı.

Adalet Bakanlığı tarafından bir duyuru yayımlandı. Resmi Gazete 'de yayımlanan duyuruda , bugüne kadar görevlerini vekil olarak yapan 7 Genel Müdür ve 4 Başkanın asaletlerinin çıkarıldığına yer verildi.

İşte asalet kararnamesi:

Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yakup MOĞUL atanmıştır.

Hukuk İşleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hakan ÖZTATAR atanmıştır.

Mevzuat Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Niyazi ACAR atanmıştır.

Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Kasım ÇİÇEK atanmıştır.

Personel Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet ARI atanmıştır.

Bilgi İşlem Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ali ERDEM atanmıştır.

Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yılmaz ÇİFTCİ atanmıştır.

Teftiş Kurulu Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Cihan YILDIZ atanmıştır.

Strateji Geliştirme Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ertuğrul ÇEKİN atanmıştır.

İcra İşleri Dairesi Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Alim POLAT atanmıştır.

Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci, 3 üncü ve 7 nci maddeleri gereğince Muhittin ÖZDEMİR atanmıştır.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA