Ümit Özdağ: "Ekrem İmamoğlu Bana Karşı Büyük Bir Terbiyesizlik Yaptı"

İYİ Parti'den ihraç edilen Milletvekili Ümit Özdağ bir son dakika açıklamasında bulundu. Özdağ açıklamasında Ekrem İmamoğlu'nun kendisine terbiyesizlik yaptığını söyledi.

Ümit Özdağ: "Ekrem İmamoğlu Bana Karşı Büyük Bir Terbiyesizlik Yaptı"

Ümit Özdağ'dan Ekrem İmamoğlu açıklaması.

İYİ Parti'den ihraç edilen Ümit Özdağ'dan flaş bir açıklama geldi. Özdağ yaptığı açıklamada Ekrem İmamoğlu hakkında flaş sözler söyledi. Özdağ, İmamoğlu'nun kendisine karşı büyük bir terbiyesizlik yaptığını söyledi. Özdağ, bunu açıklamayacağını söyleyerek şu ifadeleri kullandı:

"Ekrem İmamoğlu'yu bana karşı yaptığı büyük bir terbiyesizliğe rağmen destekledim. Kendisi de seçim sürecini iyi yönetti. Fakat Türkiye'nin güvenliği, devlet güvenliği, terör ile mücadele, istihbarat konularında bilgisi yoktur. Şu anda nöbetçi cumhurbaşkanı adayı olarak karşımıza çıkıyor. Bence İstanbul Belediye Başkanlığı'na odaklansa ve kendi partisinin işleriyle uğraşsa daha başarılı olacak. İmamoğlu, İYİ Parti'ye katılmadan bir hafta önce Bahadır Erdem'i ziyaret ederek Nutuk hediye etmiş. Kendisine acilen tavsiye ediyorum; İYİ Parti'ye katılanlara Nutuk hediye edeceğine Canan Kaftancıoğlu'na hediye etsin"

İMAMOĞLU'NUN AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz aylada Özdağ, katıldığı bir televizyon programında İYİ Parti İstanbul İl Başkanı Buğra Kavuncu'nun FETÖ'cü olduğunu iddia etmişti. İmamoğlu bu açıklama sonrası, "Benim gerçekten yol arkadaşı olmaktan gurur duyduğum, tanımaktan da keyif aldığım, farklı siyasi partilerde olsak da gerçekten dünyaya ve ülkemize aynı pencereden büyük oranda bakabildiğim bir insanla tanışmış olmanın büyük keyfini yaşadım. Hatta İYİ Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener'e bana böyle bir siyasi yoldaş verdikleri için teşekkür bile ettim birkaç kez. Böyle iyi insanlar bazen iftiraya uğrarlar. Siyasette bu var. İnanın ben uğradığım iftira sayısını unuttum. Nelere benzetilmedim ki? Bunu dönem dönem kendi partimden insanlardan da yaşadım farklı zaman dilimlerinde. Onun için Buğra beye hiç üzülmemesini söyledim. Zaten 'Hiç üzülmedim, kendimi biliyorum' dedi. Çok düzgün, karakterli bir siyaset yapma anlayışı olan bir dostumuz. Hukuki mücadelesini vereceği konusunda kararlılık gösteriyor. Allah herkesi iftiradan korusun" demişti.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA