Tarih Verdi: "Berat Albayrak Muhteşem ve Kuvvetli Dönüş Yapacak"

Rasim Ozan Kütahyalı yaptığı son dakika açıklamasında Berat Albayrak hakkında flaş bir iddiayı ortaya attı.

Tarih Verdi: "Berat Albayrak Muhteşem ve Kuvvetli Dönüş Yapacak"

Rasim Ozan'dan flaş iddia: Berat Albayrak dönüyor.

Güneş gazetesi yazarı Rasim Ozan Kütahyalı bugün flaş bir açıklama yaptı. Cüneyt Özdemir'in Youtube kanalında canlı yayınına katılan Kütahyalı yaptığı açıklamasında Hazine ve Maliye eski Bakanı Berat Albayrak'ın müthiş bir dönüş yapacağını iddia etti.

4 AYDIR KAMUOYUNUN ÖNÜNE ÇIKMADI

Bundan 4 ay önce Hazine ve Maliye Bakanlığı görevinden istifa eden ve istifası Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından kabul edilen Berat Albayrak, o tarihten bu yana kamuoyunun önüne çıkmadı.

ÇARŞAMBA'YI İŞARET ETTİ

24 Mart 2021 tarihinde yapılacak AK Parti Kongresini işaret eden Rasim Ozan Kütahyalı, Berat Albayrak'ın muhteşem bir geri dönüş yapacağını söyleyerek, "Bakanlık için demiyorum ama Albayrak'ın kongreden sonra dönüş yapacağını tahmin ediyorum. Berat Albayrak'ın muhteşem ve kuvvetli dönüşüne hazır olun. Hazine ve Maliye Bakanlığı'na hemen geri döneceğini düşünmüyorum. Ama Berat Albayrak'ın yeniden dönüşü yakındır diye düşünüyorum" dedi. 

"HEPSİ ALBAYRAKÇI OLUR"

Kütahyalı, "Berat Albayrak gitti hepsi sattı, kongrede Berat Albayrak muhtemelen kuvvetli dönüş yapacak, o zaman hepsi (AK Parti içindeki bazı isimleri kastederek) yeniden Albayrakçı olur." dedi.