Son Seçim Anketinde Zafer Partisi Sürprizi

‘’Bu Pazar seçim olsa hangi partiye oy verirsiniz’’ diye soran MetroPoll’ün anket sonuçları açıklandı. Ankette Ümit Özdağ’lı Zafer Partisi detayı dikkat çekti.

Son Seçim Anketinde Zafer Partisi Sürprizi

Türkiye yavaş yavaş seçim hazırlıklarına girerken son dönemlerde de erken seçim tartışmaları başını aldı gitti. Zirvedeki partiler arasındaki oy farkının daralması dikkat çekerken anketler üst üste gelmeye başladı.

Son olarak MetroPoll Araştırma Şirketi tarafından yapılan ankette bu Pazar seçim yapılsa kime oy verirsiniz sorusu soruldu.

AK Parti İlk Sırada

Kararsız olanların sayısının çok olduğu gözlemlenen ankette AK Parti kararsızların oyu dağıtılmadan önce yüzde 26,5 oranında bir oy alırken kararsızların oylarının dağıtılmasıyla AK Parti’nin oy oranı yüzde 32,7 oluyor. Cumhur İttifakının diğer ortağı MHP’nin oyu ise kararsızlar dağıtıldıktan sonra yüzde 8 oluyor.

İttifakların Oyu Çok Yakın

Henüz bir Cumhurbaşkanı adayı açıklamayan Millet İttifakı’nın tek tek oy oranları toplandığında Cumhur İttifakıyla oy oranında nerdeyse kafa kafaya olduğu görülüyor.

Zafer Partisi Sürprizi

Son dönemde gerek İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile yaşanan tartışmalarla gündeme gelen gerekse de sığınmacılar ile ilgili yaptığı açıklamalarla adından söz ettiren Zafer Partisinin oy oranında artışın yaşandığı görülüyor. Hatta Millet İttifakında bulunan dört partiden fazla oy aldığı görülüyor.

İşte MetroPoll’ün Son Anket Sonuçları

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /