Son Seçim Anketi Sonucu 2019 (Adana-Balıkesir-Hatay-Antalya-Aydın-İstanbul-Bursa-Ankara-Manisa)

Son dakika haberi: Gezici araştırma şirketi, 8 büyükşehirde yaptığı anketin sonuçlarını açıkladı. İşte açıklanan sonuçlara göre partilerin oy oranları.

Son Seçim Anketi Sonucu 2019 (Adana-Balıkesir-Hatay-Antalya-Aydın-İstanbul-Bursa-Ankara-Manisa)

Son anket sonucu açıklandı.

Gezici araştırma şirketi tarafından yapılan son dakika açıklamasında seçim anketi sonuçlarına yer verildi. Büyükşehirlerde yapılan anketin sonuçlarına göre adayların oy oranları şu şekilde;

Adana, Balıkesir, Hatay, Antalya, Aydın, İstanbul, Bursa, Ankara ve Manisa İllerinde binlerce vatandaşın katılımı ile, 23-24 Şubat  2019 tarihlerinde yapılan anketin sonuçları açıklandı.

İSTANBUL ANKET SONUÇLARI

İstanbul 'da yapılan seçim anketi sonucuna göre; Cumhur ittifakının adayı Binali Yıldırım, kararsızların dağıtılmasıyla yüzde 52,1 oy alarak, İBB Başkanlığı için en öndeki aday konumunda. Yıldırım'ın İstanbul'dan birinci çıkacağı konusunda, diğer anket şirketleri de hemfikir.

İşte adayların oy oranları.

ANKARA ANKET SONUÇLARI

Ankara 'da ise geçtiğimiz günlerde Mansur Yavaş, anketlerde 4.5 puan önde olduğunu söylemişti. Ancak Gezici Araştırma Şirketinin yaptığı araştırmaya göre AK Parti adayı Mehmet Özhaseki, Yavaş karşısında 5.5 puanlık bir fark ile önde.

İşte Mansur Yavaş ile Mehmet Özhaseki 'nin oy oranları.

BURSA ANKET SONUÇLARI

Gezici Araştırma'nın anketinde, diğer 7 büyükşehire baktığımız zaman Bursa dışında Millet İttifakı'nın hiçbir adayı önde görünmüyor. İşte 7 büyükşehirde son durum ve adayların oy oranları.

MANİSA ANKET SONUCU

AYDIN ANKET SONUCU

ANTALYA ANKET SONUCU

BALIKESİR SEÇİM ANKETİ SONUCU

HATAY ANKET SONUCU

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA