Son Dakika: Ümit Özdağ'dan Flaş Sözler

Son dakika haberi: İYİ Partili Ümit Özdağ 'dan son dakika açıklaması geldi. Özdağ yaptığı açıklamada flaş sözler söyledi.

Son Dakika: Ümit Özdağ'dan Flaş Sözler

Son dakika : Ümit Özdağ 'dan flaş açıklama.

İYİ Partili Ümit Özdağ 'dan son dakika açıklaması geldi. Özdağ , Twitter adresi üzerinden yaptığı açıklamada AK Partili Bülent Turan 'a ve Meral Akşener 'e cevap verdi. 

BÜLENT TURAN 'A CEVAP

Ümit Özdağ, Bülent Turan 'ın "#İYİParti'de kim FETÖcü, kim değil bilemem ama 1 yıl önce; “İYİ Parti bir operasyon için kuruldu, seçimden sonra dağılma süreci başlayacak”demiştik Partisine küsen Gn Bşk, Mv istifaları, kongrede liste oyunları derken şimdi de malum tartışma. Bekleyin, Grup bile kuramayacaklar!" sözlerine şu şekilde cevap verdi:

"1) Sayın Turan, İYİ Parti olarak ülkemizin menfaatini partimizin menfaatinden üstün tuttuğumuz için ve sonunda 'Allah Affetsin' dememek için sorunlu gördüğümüz durumlara gerekli müdahaleleri yapıyoruz. Bu İYİ Parti'nin meselesidir; siz öncelikle kendi bahçenizi temizleyin!"

Özdağ, sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"2) Ayrıca İYİ Parti içerisinde operasyon arayanlar İYİ Parti'nin son iki kongresinde kirli tezgahları kurgulayanlara, işbirlikçilerine ve bombanın pimini ilk çekenlere baksınlar."