Son Dakika: Semih Yalçın'ın Devlet Bahçeli Paylaşımı Gündem Oldu

Son dakika haberi: MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli 'nin 2011 yılında yaptığı açıklamalar MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın tarafından paylaşılınca yanlış anlaşılma meydana geldi.

Son Dakika: Semih Yalçın'ın Devlet Bahçeli Paylaşımı Gündem Oldu

Son dakika : Bahçeli 'nin eski açıklaması yeni gibi verilince Cumhur İttifakı bitti paylaşımları geldi.

MHP Genel Başkan Yardımcısı Edip Semih Yalçın, Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 9 yıl önce yaptığı bir konuşmadan pasajlar paylaştı.

2011 Seçim Beyannamesi'nde geçen ifadeler basında yeni gibi algılanınca, Cumhur İttifakı'nın bittiğine dair yorumlara sebep oldu.

İşte o paylaşımlar:

1-Lider Devlet Bahçeli: “…Başkaları için hiç olmayan mesafeler ‘Üç Hilal’ için hep vardı ve sarp yollar, keskin dönemeçler, imkânsız geçitler hep karşımıza çıkarıldı. Sürekli yokuşlarda susadık, dar patikalarla sınandık, ateş çemberiyle imtihana çekildik.

2-Lider Devlet Bahçeli: Milliyetçiliğin yaşaması, Ülkücülüğün var olması, Türk milletinin ebediliği için hep bedel ödememiz gerekti, çileyi ve mahrumiyeti alt etmemiz icap etti. Kurşunla pes ettireceklerini sandılar, başaramadılar.

3-Lider Devlet Bahçeli: Ölümle tüketeceklerini hesap ettiler, güçleri yetersiz kaldı. Yağlı urganlarla sindireceklerini umdular, nefesleri yetmedi. Oyunlarla yolumuzdan çevirmeyi denediler, sonuç alamadılar. Tehditlerle doğru bildiklerimizden ödün istediler, vermedik.

4-Lider Devlet Bahçeli: Ne var ki bizi yok etmeye çalışanlar, üzerimize kinlerini kusanlar, Ülkücüyü hakir görenler her dönemde mağlubiyetin sillesiyle soluksuz kalmışlardır.

5-Lider Devlet Bahçeli: Bizlere yenilgi yaşatmak için ahlaksızca saldıranlar, nefretleriyle kardıkları çamuru bağrımıza sıçratmaya çabalayanlar başlarını Üç Hilal’in kudretine durmadan çarpmışlardır. Hedef olduk, ama yılmadık. İftiralara uğradık, ama yıkılmadık.

6-Suçlandık, mağdur olduk, ama mağrurluğumuzu hiç bozmadık. Dava arkadaşlarıma katil, faşist, mafya bozuntusu,kovboy, kafatasçı, şerefsiz diyen; ve sahte gözyaşı döken zihniyetlerin ömrü hayatında beddualar peşlerini hiç bırakmayacaktır.

Bu açıklama sonrası Cumhur İttifakının sona erdiği yorumları paylaşıldı. Ancak bu açıklama, Bahçeli 'nin 2011 yılında yaptığı açıklama.