Son Dakika: Milletvekili Erdin Bircan Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi.. Iğdır'da geçirdiği beyin kanaması sonrası İbni Sina Hastanesinde tedavisi devam eden CHP'li Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti.

Son Dakika: Milletvekili Erdin Bircan Hayatını Kaybetti

Son dakika haberi: CHP Milletvekili Erdin Bircan hayatını kaybetti.

Edinilen son dakika bilgilerine göre geçtiğimiz Temmuz ayının sonunda Iğdır 'a giden Erdin Bircan, burada beyin kanaması geçirdi ve hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Partisinin olağanüstü kurultay sahabet çalışmaları kapsamında Iğdır 'a giden ve burada beyin kanaması geçiren Bircan, o tarihten beri yoğun bakımda tedavi ediliyordu.

Edinilen bilgilere göre Erdin Bircan, doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı ve hayatını kaybetti.

ERDİN BİRCAN KİMDİR? NERELİDİR

1959 yılında Enez İlçesine bağlı Hasköy’de dünyaya gelen Bircan,  İstanbul Hasköy Lisesinde okuduğu dönemlerde, gençlik hareketlerine katıldı. Daha sonra ise Politika Gazetesi'nde çalıştı.

1980’li yıllarda özel sektörde çeşitli şirketler bünyesinde yöneticilik yaptı.

Daha sonra Bircan, ticaret hayatına 1988’de Erpa Tekstil’i kurarak başladı ve  iş hayatına başarılı bir şekilde giriş yaptı.

Uzunköprü’de hayvancılıkla uğraşan Bircan, sivil toplum kuruluşlarında çeşitli görevlerde bulundu. Kurucuları arasında yer aldığı Trakyalı Yöneticiler ve İş Adamları Derneği TRYİAD'da 2 dönem Başkan Yardımcılığı yaptı.

Bircan, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Beşiktaş Spor Kulübü üyesidir. 2011 genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi’nden milletvekili aday adayı olarak yarıştı.

2015 seçimlerinde önseçimden başarı ile çıkarak CHP Milletvekili adayı oldu. 7 Haziran ve 1 Kasım genel seçimleri ile parlamentoya girmeye hak kazandı.

Evli olan Erdin Bircan iki çocuk ve iki torun sahibidir.

Kamubulteni.com  | Ankara