Son Dakika: MHP'li Burhanettin Kocamaz İstifa Etti

Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı MHP 'li Burhanettin Kocamaz, yaptığı son dakika açıklamasında, partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Son Dakika: MHP'li Burhanettin Kocamaz İstifa Etti

Son dakika haberi: MHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı partisindne istifa etti. 

MHP 'de geçtiğimiz gün belediye başkanı adaylarının bir kısmı açıklandı. Mersin için Hamit Tuna 'nın yeni dönemde aday gösterileceğinin açıklanmasının ardından mevcut Başkan Kocamaz, 50 yıldır içinde bulunduğu partisinden istifa ettiğini duyurdu.

Mersin Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Sergi Sarayı 'nda bir basın toplantısı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, partisinden istifa ettiğini şu sözlerle duyurdu:

"Daha önce partiden gönderilmeye zorlanan birçok kişiden sonra sıranın bize geldiğini ve bu tür anlayışlarla daha fazla yol yürüyemeyeceğimi gördüğüm ve bize güvenenlerin bugüne kadar gönül ve yol arkadaşlığı yapan arkadaşlarımızın Mersin adına taleplerini yerine getirmesi konusunda özellikle MHP çatısı altında hizmet üretmenin ortadan kalktığı ve adeta çek git denildiği bir dönemde rahmetli Başbuğ'a olan sadakatimi ve ülkücü fikir ve düşüncelerimi saklı tutmak üzere, hayatımın en zor kararını veriyor ve 50 yıllık içinde bulunduğum MHP'den istifa ediyorum"

Kamubulteni.com  | Ankara