Son Dakika: Kabinede Köklü Değişiklik İddiası: İlk Bilgiler Geldi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde değişiklik hakkında son dakika açıklaması geldi. Abdulkadir Selvi, köklü değişiklik beklendiğini söyledi.

Son Dakika: Kabinede Köklü Değişiklik İddiası: İlk Bilgiler Geldi

Kabine değişikliği hakkında son dakika açıklaması.

Hürriyet Gazetesi Yazarı Abdulkadir Selvi, kabine değişikliği konusunda bir son dakika açıklamasında bulundu. Selvi açıklamasında kabinede değişiklik olack mı sorusuna şu şekilde yanıt verdi:

"Adım adım gitmeyi tercih ediyorum. Pandemi nedeniyle kurultay gecikti. Aslında Eylül ayında yapılacaktı. Ama pandemi nedeniyle bu aya kaldı. Kurultaylarda yüzde 70 oranında bir değişim yapıldı. AK Parti kadroları değişti. Özellikle yerel seçimlerde başarısız olan yerlerde birçok değişiklik yapıldı. 

Çünkü sayın Cumhurbaşkanı, AK Parti'yi 2023'e bu kadrolar götürecek demişti. Ben Kurultayda AK Parti yönetiminin de değişeceğini düşünüyorum. Teşkilat değişti. Parti yönetimine de bunun yansıyacağını düşünüyorum.

Her kurultaydan sonra kabinede değişiklik yapılıyordu. Şimdi Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde ilk kez bu değişiklik yaşanacak. Ben kurultaydan sonra kabinede de önemli değişiklikler olmasını bekliyorum. Sayın Cumhurbaşkanı sürekli kabine değişikliği yapan lider değil ama değişiklik olunca da köklü değişiklik yapılıyor.

Cumhurbaşkanı yardımcılıklarında sayı artabilir. Bazı önemli bakanları Cumhurbaşkanı Yardımcısı olarak görebiliriz. Bazı önemli isimlerin de bakan olması bekleniyor."

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLANDIĞINDA BİLDİRİMLE HABERİNİZ OLSUN İSTİYORSANIZ AŞAĞIDAKİ LİNKLERDEN UYGULAMAMIZI İNDİREBİLİRSİNİZ.

Android için >>>> TIKLAYIN

İOS için >>>> TIKLAYIN

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA
Kaynak: https://www.youtube.com/watch?v=4FLQsWHqFYs&ab_channel=H%C3%BCrriyet