Son Dakika: "Erdoğan'ın Müjdesini İki Gün Önce Öğrendim" Dedi ve Açıkladı

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın müjdesi hakkında önemli bir açıklama geldi. Doğu Perinçek, müjdeyi iki gün önce öğrendiğini söyledi.

Son Dakika: "Erdoğan'ın Müjdesini İki Gün Önce Öğrendim" Dedi ve Açıkladı

Erdoğan 'ın müjdesi hakkında açıklama.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan önceki gün bir açıklama yaptı ve Cuma günü müjde vereceğini söyledi. Erdoğan yaptığı açıklamada,"Şu anda bu müjdenin biz de hayalleri ve rüyası içerisindeyiz. Cuma günü inşallah bu müjdeyi tüm milletimize vermek suretiyle Türkiye'de yeni bir dönemin açılacağına da şimdiden inanıyorum. Tabii açıklarsam bu işin heyecanı, her şeyi kaybolur. Onun için açıklamamakta fayda var diye düşünüyorum." dedi.

İLK AÇIKLAMALAR GELDİ

Erdoğan 'ın bu açıklaması gündemde çok konuşuldu. Birçok kişi doğalgaz, petrol bulundu iddialarını ortaya atarken Bloomberg, Türkiye'nin Karadeniz'de Doğalgaz bulduğunu iddia etti. 

Önceki gün CNN Türk'te Tarafsız Bölge, programına katılan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek müjde hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Cumayı beklemeden programda müjdeler açıklanmış oldu. Sayın Cumhurbaşkanımıza bırakalım müjdeyi ama verilen bilgiler, Zonguldak açıklarında hidrokarbon yatakları, doğal gaz bulunduğunu son bir iki gün içerisinde biz de öğrendik. Ama Sayın Cumhurbaşkanımız müjdesini kendisi verecektir, o müjdenin ne olduğu konusunda izin verirseniz bir açıklama yapmayalım"

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA