Son Dakika: Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Parti Kurdu

Sözcü'nün son dakika olarak aktardığı bilgiye göre emeklilikte yaşa takılanların yeni parti kurduğu öğrenildi. Mağdur olan vatandaşların sesini duyurmak için kurulan yeni parti için açıklama geldi.

Son Dakika: Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) Parti Kurdu

EYT'liler parti kurdu.

Sayıları milyonları geçen emeklilikte yaşa takılanlar, 14 Nisan günü ilk başvurularını yaptı ve faaliyete resmen başladı. Edinilen bilgilere  göre yeni partinin adı Umut Partisi oldu.

Umut Partisi Genel Başkanı Abdülkadir Bozkurt, konu ile ilgili yaptığı açıklamada bir hak arayışı mücadelesini siyasette taşıdıklarını  söyledi.

LİYAKAT ESAS OLACAK

Sözcü Gazetesi'' nden Deniz Ayhan 'ın bugün kaleme aldığı yazısında emeklilikte yaşa takılan vatandaşların sesini duyurmak için yola çıkıldığına yer verildi. Açıklamada bulunan parti yöneticisi Bozkurt, parti kurucularının mağduriyet yaşayan emeklilikte yaşa takılan vatandaşlar olduğunu söyledi.

Haksızlığa uğrayan tüm kesimlerin sesi olacaklarını söyleyen Bozkurt, "Kamu yönetiminde ciddi revizyona gidilecektir. Gereksiz kamu harcamaları kısıtlanacaktır. En küçük kadrodan en büyük makamlara kadar liyakat esas alınacaktır. Torpil ve adam kayırmaca kesinlikle yapılmayacaktır. Kamuda etik ilkeler belirlenecektir. İşte bu ve benzeri sebeplerle Umut Partisini kurduk" dedi.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA