Sofuoğlu'nun Skandal Fotoğrafı Sonrası Skandal Yeni Açıklama

Kenan Sofuoğlu 'nun danışmanından bir son dakika açıklaması geldi. Sofuoğlu'nun danışmanı Semih Bostanoğlu, skandal fotoğraf sonrası skandal sözlere yer verdi.

Sofuoğlu'nun Skandal Fotoğrafı Sonrası Skandal Yeni Açıklama

Geçtiğimiz gün sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı skandal fotoğrafı ile gündeme gelen Kenan Sofuoğlu'nun danışmanından açıklama geldi.

Senatör sıfatının yazdırıldığı kartvizitlerin basılması tartışma yaratan AK Partili Milletvekili Kenan Sofuoğlu, bu kez de TBMM'deki odasında masaya ayaklarını uzatarak çektiği fotoğrafı paylaşmıştı. Bu fotoğrafta masaya uzattığı ayaklarının önünde duran iki kişiye "Emirerlerim" dediği görüldü.

Sofuoğlu'nun danışmanı Semih Bostanoğlu, tepki çeken bu  fotoğrafla ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. Bostanoğlu yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Diğer milletvekileri danışmanlarının maaşlarından pay alırken, Kenan abim giydiğimiz kıyafetimize kadar her şeyimizle kendisi ilgileniyor. Meclis'te bizden ayrı oturduğunu gören bir tane danışman varsa çıksın konuşsun"

Kenan Sofuoğlu o fotoğrafı ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı:

"Siyasete biraz espri katmak amacıyla yapmış olduğum paylaşım kastının ötesinde anlamlara taşınmıştır. Tabi ki bunu kesinlikle doğru görmüyorum ancak lüzumsuz tartışmalara sebebiyet vermemek için bu paylaşımımı 4 dakika içerisinde kaldırdım. Yanlış anlama üzerinden gelen eleştirilerin başımın üstün de yeri var. Hususen yanlış anlama kastıyla gelen eleştirileri milletin vicdanına havale eder, saygılarımı sunarım."

Facebook sayfasından yaptığı paylaşımında Bostanoğlu şunları söyledi:

"Meclis'teki milletvekillerinin danışmanlara yaptıkları muameleleri gördük. 600 milletvekili içinden iddia ediyorum Kenan abim kadar danışmanlarına değer veren, yediği içtiği ayri gitmeyen, aynı odada kalan bir milletvekili yoktur. Diğer milletvekileri danışmanlarının maaşlarından pay alırken, Kenan abim giydiğimiz kıyafetimize kadar her şeyimizle kendisi ilgileniyor. Meclis'te bizden ayrı oturduğunu gören bir tane danışman varsa çıksın konuşsun. Milletvekillerinin arasında değil, danışmanların arasında oturur sırf bizler için. Bu arada o şakayı biz isteyerek bu hataya düşürdük onu."

Kamubulteni.com  | Ankara