Sinan Oğan 100 bin imzayı tamamladı

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine katılacak olan 4. aday az önce belli oldu. ATA ittifakı adayı Sinan Oğan 100 bin imzayı tamamladı ve 4.cumhurbaşkanı adayı oldu.

Sinan Oğan 100 bin imzayı tamamladı

Türkiye 14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerine hazırlanırken, YSK tarafından seçim takvimi işletiliyor. Seçim takvimi doğrultusunda Cumhurbaşkanı adayları da yavaş yavaş netleşme başladı. Recep Tayyip Erdoğan, Kemal Kılıçdaroğlu ve Muharrem İnce'den sonra 4. adayda az önce belli oldu.

Sinan Oğan 100 bin imzayı tamamladı 

 ATA ittifakı adayı Sinan Oğan 100 bin imzayı tamamladı ve 4.cumhurbaşkanı adayı oldu.Sosyal medya hesabı Twitter'dan açıklama yapan Oğan, "Türk milletinin aziz evlatları, Bütün zorluklara rağmen 120.000 imza hedefine ulaşacağız inşallah. Bu adaletsiz düzende sakın ola 100.000’e ulaştık, artık imza atmamıza gerek yok demeyin zira bu zaferimizi elimizden almak için her şeyi yapacaklar. Yok imzalar mükerrer diyecekler, yok kenarı ıslanmış diyecekler yok bilmem ne diyecekler… O sebeple 120 bin sayısına ulaşana kadar devam edeceğiz" dedi.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ ise, "100.00 aşıldı. Teşekkürler Büyük Türk Milleti" ifadelerini kullandı

Yüksek Seçim Kurulu (YSK) seçim takvimine göre 100 bin imzalı cumhurbaşkanı adayları için 22 Mart’ta başlayan imza süreci, 27 Mart günü saat 20.00’ye kadar devam edecek.

YSK tarafından belirlenecek kesin aday listesi 31 Mart’ta Resmi Gazete’de yayınlanacak.