Seçim Kahininden Herkesi Şok Edecek Seçim Tahmini: Kazanan Bakın Kim Olacakmış! Önceki Seçimleri Bilmişti!

Seçim kahini olduğunu öne süren ABD'li Oswaldo Toromin yaptığı analiz ve anket sonuçlarına göre seçimin kazananını açıkladı. İşte seçim kahinine göre 14 Mayıs 2023 seçimlerinin kazananı. Kemal Kılıçdaroğlu mu? Recep Tayyip Erdoğan mı kazanacak?

Seçim Kahininden Herkesi Şok Edecek Seçim Tahmini: Kazanan Bakın Kim Olacakmış! Önceki Seçimleri Bilmişti!

Özel bir yöntem kullanarak her ülkede seçimleri analiz eden Oswaldo Toromin bir çok ülkedeki seçim sonuçlarını birebir tahmin ettiğini söylüyor. Bu defa da Türkiye'deki seçim sonuçlarını tahmin etti. Bakın ona göre seçimi kim kazanacak?

Partilerin oy oranı hakkında analiz yapmadığını ancak kimin Cumhurbaşkanı seçileceğini bildiğini söylüyor. Ona göre önceki 4 seçim sonuçları, sosyal medya trendleri ve google trendlerinin bileşimi seçim sonucu zateen söylüyor.

Bunu görmek benim için çok zor değil. Seçimleri Sayın Recep Tayyip Erdoğan kazanacak. Diğer adayın Kılıçdaroğlu olduğunu bir ay önce öğrendim. Evet seçim çekişmeli ancak kazananı önceden belli.

Oran verecek olursam Türkiye'deki güvenilir anketleri incelediğimde yüzde 53 ile Sayın Erdoğan çıkıyor. Ancak işin içine kendi yöntemlerim girince bu oy oranı biraz düşüyor. Seçimden sonra Türkiye'de meşhur olacağım çünkü tam olarak doğru oranı veriyorum:

Seçimi Recep Tayyip Erdoğan yüzde 51.8 oy oranıyla kazanacak.

Şimdiye kadar edindiğim tecrübeler bana bunu söylüyor.