Restoran, Kafe ve Lokantalar İçin Kritik Gün: Kabine Toplantısı Ne Zaman Olacak?

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı ne zaman yapılacak? Restoran, kafe ve lokantalar için kritik kararın alınmasının beklendiği toplantı tarihi ve son bilgiler yazımızda.

Restoran, Kafe ve Lokantalar İçin Kritik Gün: Kabine Toplantısı Ne Zaman Olacak?

Lokanta, kafe ve restoranların açılmasınde gözler kabinede.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan , restoran, lokanta ve kafelerin açılması ile ilgili bir açıklama yaptı. Dün açıklama yapan Erdoğan , kabine toplantısında restoranların açılması konusunun gündeme geleceğini, kabinede bu yönde karar alınacağını söyleyerek, "Restoran işletmeciliği konusuyla ilgili kabine toplantımızda bunun değerlendirmesini yeniden ele alacağız. Endişelerimiz var. Maalesef her ne kadar sıkı tutacağız diyorlarsa da daha önce de bunlar söylendi. Maalesef sıkı tutulmuyor. Şu anda başarılı bir süreç var. " dedi.

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Önemli kararların alınmasının beklendiği kabine toplantısının Pazartesi günü yapılması bekleniyor. 25 Ocak 2021 Pazartesi günü yapılması beklenen kabine toplantısının saat 15.30'da başlaması bekleniyor. 3-4 saat sürmesi beklenen toplantı sonrası lokantalar, restoranlar, kafeler ve devam eden kısıtlamalar hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan açıklama gelmesi bekleniyor.

KAMUBULTENİ.COM  | ANKARA