Prof. Dr. Ümit Özdağ: Suriyelilerin Sayısı 10 Milyona Yükselecek

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ, Türkiye'deki suriyeli sığınmacıların sayısının 2040 yılına kadar 10 milyona yükseleceğini, Türkiye'nin bir çok kentinin Türk kimliğini kaybederek arap kentileri haline gelebileceğini söyledi.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Suriyelilerin Sayısı 10 Milyona Yükselecek

Ümit Özdağ: Suriyelilerin Sayısı 10 Milyona Yükselecek

İYİ Parti İstanbul Milletvekili Ümit Özdağ, Türkiye'deki suriyeli sığınmacıların sayısının 2040 yılına kadar 10 milyona yükseleceğini, Türkiye'nin bir çok kentinin Türk kimliğini kaybederek arap kentileri haline gelebileceğini söyledi. Suriyeli sığınmacıların Türkiye'de kalmasını başta PKK/PYD ve ABD-AB 'nin istediğini, cihatçı örgütlerin de Türkiye'deki bir iç savaşı tetiklemek için suriyelilerin Türkiye'de kalmasını istediklerini söyleyen Ümit Özdağ, suriyede araplardan boşalan yerlere PKK'lıların yerleştirildiğini, bölgede PKKistan kurulmaya çalışıldığını söyledi.

Özdağ, "rdoğan’ın Esad’ı devirme politikası ülkemize kayıtlı-kayıtsız 5,3 milyon Suriyelinin dolmasına neden olmuştur. Şimdi Türk milleti uyutularak, alıştırılarak, Suriyelilere vatandaşlık verilmesi politikası izlenmektedir. 2040 yılında Suriyeli sayısı, eğer kalırlarsa, 10 milyona yükselecektir. Türkiye’nin birçok kenti Türk kimliğini kaybedecek ve Arap kentleri olacaktır. Ülkemizin milli kimliğini muhafaza etmesi mümkün olmayacaktır.Üçüncü zarar ise, Türk milleti, bu politikanın bedelini 40 milyar dolar harcayarak ve borçlanarak ödemiştir. Bu harcadığımız 40 milyar dolar, bugün yaşadığımız ekonomik krizin en önemli sebeplerinden biridir. Türkiye gibi 450 milyar dolar dış borcu olan dolar borcu için yüzde 7,5 euro borcu için yüzde 5,25 faiz ödeyen ülkenin sarayının Türk milletinin sırtından bonkörlük yapmaya hakkı yoktur. Halk soğan kuyruklarında beklerken, gençler işsizlikten intihar ederken, Suriyelileri yedirip içirmeye hakkınız yoktur." dedi.

KAMUBULTENİ.COM - ANKARA