Ömer Fethi Gürer: EYT Mağdurları Seçimde Gereğini Yapar

Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda yeni açıklamalar yaptı. EYT mağdurlarıyla ilgili bugün sosyal medya hesabı üzerinden değerlendirmelerde bulunan Gürer, Emeklilikte Yaşa Takılan binlerce kişinin iktidar tarafından görmezden gelindiğini, EYT sorununa kulak verilmesi gerektiğini aksi halde Emeklilikte Yaşa Takılanların seçimde gereğini yapacaklarını söyledi.

Ömer Fethi Gürer: EYT Mağdurları Seçimde Gereğini Yapar

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, emeklilikte yaşa takılanların sorunlarını gündeme getirmeyi sürdürüyor. Aylardır mecliste Emeklilikte Yaşa Takılanlar konusunda en çok söz alan ve konunun üzerine en çok giden milletvekillerinin başında yer alan Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, Emeklilikte Yaşa Takılanların sesinin daha fazla duymazdan gelinemeyeceğini, seçim zamanı EYT mağdurlarının gerekeni yapacaklarını söyledi.

EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARA FIRÇA KAYIYORLAR

Suriyelilere yönelik çözüm üretilen bir çok konunun olduğunu fakat iş EYT mağdurlarına geldiğinde çözüm üretilmediğini, çözüme yanaşılmadığını söyleyen Gürer, "Suriyelilerin yaşadığı dram çözülsün istiyoruz ama ülkemizde 3,5 milyon Suriyeli hastanede ilaçta bedel ödemiyor,iş yeri açıyor yanında esnaftan avantajlı oluyor.Bu adaletsizlik değilmi? İşini bulmuş, iş yeri açmış bedava yaşıyor sonra EYT fırça kayıyor.EYT ödediği primi istiyor" ifadelerini kullandı.

EYT MESELESİNİ HAKARETLE DEĞİL ÇÖZÜM İÇİN DEĞERLENDİRİYORUZ

EYT'nin haklı bir mücadele olduğunu, halkın oyu ile iktidar olan AK Parti'nin EYT konusunda halkın sesini duymazdan gelmesinin yanlış olduğunu vurgulayan Ömer Fethi Gürer, "EYT haklı mücadelesine hakaretle değil çözüm için değerlendiriyorız diye bakmak iktidara düşen sorumluluktur.Halkın oyu ile iktidar olup halka efelenilmez. Seçim dediğin çabuk gelir.EYT gereğini yapar." şeklinde konuştu.