Normalleşme İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yapacak: Kabine Toplantısı Saati Belli Oldu

Mart ayının ilk kabine toplantısı bugün yapılacak. Normalleşme kriterlerinin belli olacağı kabine toplantısının saati ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklama saati yazımızda.

Normalleşme İçin Cumhurbaşkanı Erdoğan Açıklama Yapacak: Kabine Toplantısı Saati Belli Oldu

Kabine toplantısının saati belli oldu: Cumhurbaşkanı açıklama yapacak.

Cumhurbaşkanlığı kabine toplantısı bugün gerçekleştirilecek. Beştepe'de bulunan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında düzenlenecek kabine toplantısında normalleşme kararları alınacak.

FAHRETTİN KOCA AÇIKLAMIŞTI

Geçtiğimiz Perşembe günü Bilim Kurulu toplantısı sonrası konuşan Bakan Koca, normalleşme ile ilgili tavsiye kararlarının alındığını, Pazartesi günü bu tavsiye kararlarının kabine toplantısında görüşüleceğini ve kabineden kararın çıkacağını söyledi. Bakan Koca, "Sayın Cumhurbaşkanımız tensip ederse gerektiğinde açıklama yapılmış olur. Bizim sadece öneri noktasında çalışmamız var. Esas olan illerin önümüzdeki dönemde vaka sayısı, vaka test oranı, yoğun bakım ve entübe oranı gibi kriterlerle kademelerin nasıl yapılacağı tartışıldı. Düşük, orta, yükesk ve çok yüksek iller bilinecek. İki haftada bir da uygulama ile hangi ilin ne karar alacağı belli olacak. Tüm detaylar Pazartesi günü kabinede gündeme alınmış olacak. Ondan sonra Cumhurbaşkanımız açıklar." demişti. 

TOPLANTI SAATİ BELLİ OLDU

Kabine toplantısı saati belli oldu.Edinilen bilgilere göre kabine bugün saat 15.00'da başlayacak. Saat 19.00'da bitmesi beklenen toplantı sonrası Cumhurbaşkanı Erdoğan açıklama yapacak.