Muharrem İnce'ye Sorulan Soru Çılgına Çevirdi: İzleyiciler Yayını Terk Etti Mevzular Açık Mikrofon Muharrem İnce Bölümü Olaylı Bitti

Youtube'da yayınlanan ve Oğuzhan Uğur'un sunduğu mevzular açık mikrofonun konuğu Muharrem İnce idi. Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce sorulan soru ve verilen cevap karşısında yayını seyirciler deliye döndü.

Muharrem İnce'ye Sorulan Soru Çılgına Çevirdi: İzleyiciler Yayını Terk Etti Mevzular Açık Mikrofon Muharrem İnce Bölümü Olaylı Bitti

Adaylığı CHP'liler tarafından eleştirilen ve mevzular açık mikrofona konuk olan Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce kendisine sorulan soru karşısında verdiği cevapla seyircilere yayını terk ettirdi. İşte Muharrem İnce'yi kızdıran o soru:

Babala TV Mevzular Açık Mikrofon programına 2. defa konuk olan Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, kendisine soru soran bir kişiyi 'FETÖ' ile ilişkili olmakla suçlayınca stüdyoda gerginlik tavan yaptı. İnce'nin devamında kullandığı sözler üzerine ise birçok katılımcı salonu terk etti.

14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday olan Muharrem İnce, Oğuzhan Uğur'un Mevzular Açık Mikrofon programına konuk oldu. Gelecek hafta yayına girecek olan bölümün 9 dakikalık tanıtımı yayınlandı. 

Yayınlanan tanıtımda Memleket Partisi liderinin seyircilerle yaşadığı anlar, sosyal medyanın başat gündemi oldu.

 İnce, partisinin basın sözcüsünün eşinin çalıştığı şirketle ilgili sorulan sorudan hareketle yanında getirdiği dökümanları, "Bu konuyu açacağınızı biliyordum zaten madara olun diye erken yaptım" yanıtı ile havaya kaldırdı.

'Madara' sözüne tepki gösteren seyirciler, İnce'nin özür dileyerek sözünü geri almasını istedi.

Stüdyoda yer alan bir kadın seyirci ise "Biz zaten bize böyle davranılmasından bıktık. Bugün böyleyseniz yarın iktidara geldiğinizde nasıl olacaksınız?"  şeklinde tepki gösterdi.

Yayınlanan görüntülerde gündem olan diğer bir diyalog ise İnce kendisine soru soran bir seyirciyi FETÖ'cü olmakla itham etti. İnce'nin ithamı salonda kaos yarattı.

Gergin anların tavan yaptığı esnada birçok seyirci salonu terk etti.