Muharrem İnce: Kısa Süre Sonra Manifestomuzu Açıklayacağız

Cumhuriyet Halk Partisi eski Milletvekili Muharrem İnce, 81 İl ve büyük ilçeleri gezdikten sonra 29 Ekim'de manifesto yazmaya başlayacaklarını ve manifesyoyu kısa süre sonra yayınlayacaklarını söyledi.

Muharrem İnce: Kısa Süre Sonra Manifestomuzu Açıklayacağız

Sivas'tan 4 Eylül'de başlattığı adına 'Memleket hareketi' verdiği gezilerini sürdüren Muharrem İnce, özel bir otelde Tokat Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ile bir araya gelerek burada basına kapalı toplantı gerçekleştirdi.

Esnaf ziyaretlerinde de bulunan CHP eski Milletvekillerinden İnce, "30 sene önce bugün bu şehrin sokaklarında hafta sonu izne çıkmış bir askerdim. Ben fizik öğretmeniyim. Elimde tüfek, herkes yemek yerken ben kapıda bekliyorum. Kendimi çok kötü hissederdim. İşe yaramadığımı düşünürdüm. Daha önemli bir iş yapmalıyım diye askerde düşünürdüm. Memleket Hareketi kurucusu arkadaşlarımla beraber Türkiye'yi karış karış dolaşıyoruz. Şu anda 41-42 vilayete gittik. 81 vilayeti tamamlayıp daha sonra büyük ilçeleri gezeceğiz. 29 Ekim'de hepimiz bir araya gelip manifestomuzu yazmaya başlıyoruz. Kısa süre içerisinde manifestomuzu açıklayacağız" dedi.