Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı İçin Kılıçdaroğlu Tarih Verdi

Millet İttifakı üyelerinden CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı adaylarını ne zaman açıklayacağını duyurdu.

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayı İçin Kılıçdaroğlu Tarih Verdi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kendi adaylığının 6'lı masada konuşulmadığını söyledi. Kılıçdaroğlu adaylarını, "Erdoğan ne zaman açıklarsa ve seçim kararını ne zaman alırsa biz de o zaman adayı açıklarız."

Cumhuriyet yazarı Orhan Bursalı'ya konuşan CHP lideri Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı adaylığı ve Millet İttifakının adayı hakkında kritik bilgiler paylaştı. Adaylarını açıklamak için önce "Hükümetin seçimi ilan etmesi lazım. Dolayısıyla ortak adayı şimdiden açıklamanın da anlamı yok" ifadelerini kullandı.

‘’Bu Konu Hiç Görüşülmedi’’

Kılıçdaroğlu’na yöneltilen ‘’6’lı masada sizin adaylığınız konusunda şüphe var mı?’’ sorusuna "Bu konu masada hiç görüşülmedi, sadece şu görüşüldü: Cumhurbaşkanlığı ile ilgili gazetecilerden çok soru geliyor, o zaman biz cumhurbaşkanı adayının niteliklerini belirleyen bir paragraf yazalım diye konuştuk ve bunu yazıp ilan ettik" yanıtını verdi.

Erdoğan Ne Zaman Açıklarsa Bizde Açıklarız

Açıklamasının devamında adaylarını ne zaman açıklayacaklarına da değinen Kılıçdaroğlu, "Cumhurbaşkanlığı adaylığının çok fazla gündeme getirilmesi, aslında ekonomide yaşanan bunalımı toplumun gözünden kaçırma amacı taşıyor. Çünkü bu kadar ciddi konu varken, kim cumhurbaşkanı adayı olacak tartışmasını sürekli yaparsanız ve neden Cumhur İttifakı kendi adayını açıklamıyor diye sormazsanız, doğru olmaz. Erdoğan ne zaman açıklarsa ve seçim kararını ne zaman alırsa biz de o zaman adayı açıklarız" ifadelerine yer verdi.

KAMU İLANLARI VE MEMUR ALIMLARINDAN ANLIK OLARAK HABERDAR OLMAK İÇİN UYGULAMAMIZI İNDİRİN.

 

SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZI TAKİP EDEREK TÜM İLANLARDAN ANINDA HABERDAR OLUN!

 /  /